TV2 Média Csoport

Még egy műsorváltozás a TV2-n

Az eredetileg szombatra meghirdetett Valami Amerika 3-at is beveti a TV2 az RTL Klubon vasárnap premier adással jelentkező Love Island című egzotikus szigeteki társkereső reality ellen. Ez viszont újabb műsorváltozással jár.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Korábban már beszámoltunk róla, hogy megpróbálja betámadni az RTL Klub Love Island című műsorának premier adását a TV2, ennek érdekében műsorváltozást hajt végre, így a Sztárban Sztár leszek! után vasárnap a 21:00-ra meghirdetett Személyiségtolvaj című film elmarad, helyette az Ördög Nóra vezette Ázsia Expressz különkiadását küldik adásba 20:55-kor.

A TV2 a műsorváltozás tényét azóta egy közleménnyel is megerősítette, de ebből kiderült az is, hogy ezen felül további műsorváltozás is lesz, ami a vasárnap mellett a szombatot is érinti. Ugyanis vasárnap 21:35-től az eredetileg szombatra tervezett Valami Amerika 3 című mozifilm vasárnap lesz képernyőn, méghozzá pont akkor, amikor az RTL Klubon a Love Island megy majd.

A műsorváltozást a TV2 vélhetően azért csinálja, hogy így az RTL Klubon a teljes Love Island című műsort megszorongassák, ezt persze nem írják a közleményben.

Az majd hétfőn, a nézettségi adatok megérkezésekor derül ki, beválik-e a stratégia a TV2 szempontjából.

Ha valaki nem tudta volna követni a változásokat, így néz ki a vasárnap a TV2-n:

  • 18.55 Sztárban Sztár leszek!
  • 20.55 Ázsia Expressz Különkiadás
  • 21.35 Valami Amerika 3

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol nemrég beszámoltunk arról is, hogy napi műsorral tér vissza Rónai Egon műsora, a Húzós, ami az ATV Spiriten lesz látható. Rónai Egon erről a Media1-nek nyilatkozott.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!