TV2 Média Csoport

Még egy műsorváltozás a TV2-n

Az eredetileg szombatra meghirdetett Valami Amerika 3-at is beveti a TV2 az RTL Klubon vasárnap premier adással jelentkező Love Island című egzotikus szigeteki társkereső reality ellen. Ez viszont újabb műsorváltozással jár.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Korábban már beszámoltunk róla, hogy megpróbálja betámadni az RTL Klub Love Island című műsorának premier adását a TV2, ennek érdekében műsorváltozást hajt végre, így a Sztárban Sztár leszek! után vasárnap a 21:00-ra meghirdetett Személyiségtolvaj című film elmarad, helyette az Ördög Nóra vezette Ázsia Expressz különkiadását küldik adásba 20:55-kor.

A TV2 a műsorváltozás tényét azóta egy közleménnyel is megerősítette, de ebből kiderült az is, hogy ezen felül további műsorváltozás is lesz, ami a vasárnap mellett a szombatot is érinti. Ugyanis vasárnap 21:35-től az eredetileg szombatra tervezett Valami Amerika 3 című mozifilm vasárnap lesz képernyőn, méghozzá pont akkor, amikor az RTL Klubon a Love Island megy majd.

A műsorváltozást a TV2 vélhetően azért csinálja, hogy így az RTL Klubon a teljes Love Island című műsort megszorongassák, ezt persze nem írják a közleményben.

Az majd hétfőn, a nézettségi adatok megérkezésekor derül ki, beválik-e a stratégia a TV2 szempontjából.

Ha valaki nem tudta volna követni a változásokat, így néz ki a vasárnap a TV2-n:

  • 18.55 Sztárban Sztár leszek!
  • 20.55 Ázsia Expressz Különkiadás
  • 21.35 Valami Amerika 3

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol nemrég beszámoltunk arról is, hogy napi műsorral tér vissza Rónai Egon műsora, a Húzós, ami az ATV Spiriten lesz látható. Rónai Egon erről a Media1-nek nyilatkozott.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!