fbpx
TV2 Média Csoport

Még egy műsorváltozás a TV2-n

Az eredetileg szombatra meghirdetett Valami Amerika 3-at is beveti a TV2 az RTL Klubon vasárnap premier adással jelentkező Love Island című egzotikus szigeteki társkereső reality ellen. Ez viszont újabb műsorváltozással jár.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Korábban már beszámoltunk róla, hogy megpróbálja betámadni az RTL Klub Love Island című műsorának premier adását a TV2, ennek érdekében műsorváltozást hajt végre, így a Sztárban Sztár leszek! után vasárnap a 21:00-ra meghirdetett Személyiségtolvaj című film elmarad, helyette az Ördög Nóra vezette Ázsia Expressz különkiadását küldik adásba 20:55-kor.

A TV2 a műsorváltozás tényét azóta egy közleménnyel is megerősítette, de ebből kiderült az is, hogy ezen felül további műsorváltozás is lesz, ami a vasárnap mellett a szombatot is érinti. Ugyanis vasárnap 21:35-től az eredetileg szombatra tervezett Valami Amerika 3 című mozifilm vasárnap lesz képernyőn, méghozzá pont akkor, amikor az RTL Klubon a Love Island megy majd.

A műsorváltozást a TV2 vélhetően azért csinálja, hogy így az RTL Klubon a teljes Love Island című műsort megszorongassák, ezt persze nem írják a közleményben.

Az majd hétfőn, a nézettségi adatok megérkezésekor derül ki, beválik-e a stratégia a TV2 szempontjából.

Ha valaki nem tudta volna követni a változásokat, így néz ki a vasárnap a TV2-n:

  • 18.55 Sztárban Sztár leszek!
  • 20.55 Ázsia Expressz Különkiadás
  • 21.35 Valami Amerika 3

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol nemrég beszámoltunk arról is, hogy napi műsorral tér vissza Rónai Egon műsora, a Húzós, ami az ATV Spiriten lesz látható. Rónai Egon erről a Media1-nek nyilatkozott.

Szóljon hozzá!