Az NMHH egyik irodájának bejárata. Fotó: Ladányi András / Media1

Tovább szólhat a Trió Rádió is

A Rádió 88 ügye mellett a Trió Rádióról is döntött a Médiatanács a rendkívüli ülésén. Továbbra sem született viszont döntés az ATV közelébe került rádió, a Spirit FM névhasználata ügyében, pedig jövő héten hétfőn kerül sor a névváltásra.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mint arról már beszámoltunk, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa több hónappal a médiatörvény szerint erre rendelkezésre álló határidő után mégis meghosszabbította a szegedi Rádió 88 médiaszolgáltatási jogosultságát tegnap. Emiatt rendkívüli ülést tartott a testület.

A Rádió 88 jogosultsága így 2024. augusztus 31-ig érvényes az FM 95,4 MHz-en Szegeden.

Az NMHH ma bejelentette azt is, hogy egy másik vidéki rádió médiaszolgáltatási jogosultságát is meghosszabbította a tegnapi ülésén.

A szintén kereskedelmi jellegű Trió Rádió médiaszolgáltatási jogosultságáról van szó, ami a Jászberény 97,7 MHz-es helyi frekvencián fogható. A rádió 2024. október 18-ig szólhat tovább.

Nem döntött viszont a Médiatanács a budapesti Broadway Rádió ügyében, mely a jövő héttől, szeptember 2-ától (ATV-közeli tulajdonban) Spirit FM néven működne tovább. A testület legközelebb szeptember 3-án ülésezik.

Borító: Az NMHH egyik irodájának bejárata. Fotó: Ladányi András / Media1

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!