fbpx
Überkirály, Berki Krisztián

üBERKIrály: Berki Krisztián áfacsaló főpolgármester-jelölt a Sláger TV-n kap műsort

A néhány napja a budapesti főpolgármester-jelöltségét egy medencéből vizes ruhában kilépve bejelentő Berki Krisztián egykori focista, aki az elmúlt években adótartozásával és herevasalásával került a címlapokra, szeptembertől, épp az önkormányzati választást megelőző kampányidőszakban minden hétköznap képernyőn lesz.

üBERKIrály címmel saját műsort kap az ősztől Berki Krisztián a Sláger TV-n– jelentette be a csatorna pénteken.

Ha valakinek nem lenne egyértelmű: nem az azonos nevű tornász olimpikonról van szó, hanem arról a Berki Krisztián labdarúgóból lett médiacelebről, aki pár éve például azzal haknizta körbe a magyar médiát órási sikerrel, hogy kivasaltatta a heréit. Berki Krisztiánról köztudott ezenkívül, hogy jelentős adótartozást halmozott fel, sőt nemrégiben a korábban a kormány megbízásain dolgozó Kuna Tiborral (Rogán Antal miniszter ismerősével) egyszerre állt bíróság elé egy 6 milliárd forintos áfacsalási ügy részeseként, ő pedig el is ismerte a bűnösségét.

Ilyen előzmények után sokakat meg tudott lepni, amikor Berki néhány napja egy medencéből vizes ruhában kilépve bejelentette: jelölteti magát Budapesten főpolgármesternek. Ezt mondta:

„Igen, indulok. Igen, októberben én leszek Budapest főpolgármestere.”

A videót mostanra már több mint 245 ezren látták.

Nem sokkal később az ATV és az Egyenes beszéd című műsor vendége volt, de egy idő után, a beszélgetés kellős közepén, megkérdőjelezett spontaneitással otthagyta Rónai Egon műsorvezetőt és az adást, mondván úgy érzi, elfogult vele a műsorvezető, mert nem ugyanannak a fociklubnak drukkolnak.

A videót az ATV Facebook oldalán több mint 224 ezren látták eddig.

Ezek szerint azonban az egész valójában már Berki új Sláger TV-s műsorának az ismertté tételét szolgálhatta.

A Sláger TV közleményében egyébként azt írják, hogy szeptember 2-től, minden hétköznap este 20 órától jelentkezik majd az új, üBERKIrály című műsor, ami egy valóságshow lesz. Hozzáteszik: a reality „kendőzetlen őszinteséggel mutatja be hazánk egyik legismertebb celebje és felesége, Berki Mazsi mindennapjait. Örömben, könnyes nevetésben, drámai helyzetekben nem lesz hiány”.

Azt is írják: a valóságshow végigkíséri Berki Krisztiánt, ahogy a főpolgármesteri cím megszerzéséért tesz erőfeszítéseket.

A csatorna tájékoztatása alapján a műsor forgatásai hetek óta javában zajlanak, és állítólag szeptember elején egy nem mindennapi nyitóepizóddal startol el a műsor.

Ezzel tehát Berki nem csak az első olyan főpolgármester-jelölt lesz, aki áfacsalásnak volt részese, de az első olyan jelölt is, aki saját reality-ben lesz látható, méghozzá a kampány időszakában.

A Sláger TV egyébként közölte azt is, hogy az őszi televíziós szezonra több más újdonsággal készül, valamint hogy az Emilio és családja életét végigkísérő Drága családom című reality is visszatér, ami épp az üBERKIrály után, minden hétköznap 21 órától jelentkezik majd a tévécsatornán.

További tévés hírek olvashatók a Media1 tv rovatában. 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások