fbpx
Telekom

Megújultak a Telekom mobilnetes díjcsomagjai

A Telekom augusztustól vezette be az új mobil havidíjas adatportfóliót.

A Telekom csütörtökön bejelentette, hogy augusztus elsejétől, azaz mától megújította mobilinternet díjcsomagjait. Az új adatportfólióban minden lakossági mobilinternet díjcsomagban nagyobb adatmennyiség, a legkisebben a korábbi csomaghoz képest dupla annyi, azaz 2 gigabájt jár.

Minden csomagban elérhetők a következő, belföldön korlátlan adatforgalmazást biztosító opciók a legnépszerűbb alkalmazásokkal: közösségi média, navigáció, chat, zene.

A benne foglalt belföldi forgalom a Korlátlan Net díjcsomag kivételével minden csomagban teljes egészében felhasználható EU roaming helyzetben is (a Korlátlan Net csomagban 15 GB használható fel EU roaming helyzetben)

Fontos, hogy az új adatportfólió díjcsomagjai csak a 2019 áprilisában bevezetett mobil hang díjcsomagokkal érhetők el.  A Telekom közölte azt is, hogy az új mobilinternet csomagok a Magenta1 esetében 30 százalékos kedvezménnyel és dupla adatmennyiséggel érhetők el. Az új mobilcsomagokról bővebben a Telekom a honlapján közöl információkat.

További mobilpiaci cikkek találhatók Media1 mobil rovatában, ahol többek között arról is olvashatnak, hogy már a Vodafoné a UPC Magyarország, és hogy megszólalt a 4G hálózatának mobilinternetes problémái kapcsán a Telekom

Borító: Telekom-felirat egy épületen. Fotó: Mika Baumeister, Unsplash
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások