Telekom

Megújultak a Telekom mobilnetes díjcsomagjai

A Telekom augusztustól vezette be az új mobil havidíjas adatportfóliót.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Telekom csütörtökön bejelentette, hogy augusztus elsejétől, azaz mától megújította mobilinternet díjcsomagjait. Az új adatportfólióban minden lakossági mobilinternet díjcsomagban nagyobb adatmennyiség, a legkisebben a korábbi csomaghoz képest dupla annyi, azaz 2 gigabájt jár.

Minden csomagban elérhetők a következő, belföldön korlátlan adatforgalmazást biztosító opciók a legnépszerűbb alkalmazásokkal: közösségi média, navigáció, chat, zene.

A benne foglalt belföldi forgalom a Korlátlan Net díjcsomag kivételével minden csomagban teljes egészében felhasználható EU roaming helyzetben is (a Korlátlan Net csomagban 15 GB használható fel EU roaming helyzetben)

Fontos, hogy az új adatportfólió díjcsomagjai csak a 2019 áprilisában bevezetett mobil hang díjcsomagokkal érhetők el.  A Telekom közölte azt is, hogy az új mobilinternet csomagok a Magenta1 esetében 30 százalékos kedvezménnyel és dupla adatmennyiséggel érhetők el. Az új mobilcsomagokról bővebben a Telekom a honlapján közöl információkat.

További mobilpiaci cikkek találhatók Media1 mobil rovatában, ahol többek között arról is olvashatnak, hogy már a Vodafoné a UPC Magyarország, és hogy megszólalt a 4G hálózatának mobilinternetes problémái kapcsán a Telekom

Borító: Telekom-felirat egy épületen. Fotó: Mika Baumeister, Unsplash

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!