fbpx
Liptai Claudia a Sztárban sztár (TV2) műsorvezetőjeként

Liptai Claudia visszatér a képernyőre

Az új műsorának címe Férfiszemmel lesz. A producere a sztárok hírnévmenedzsmentjével foglalkozó Kende-Hofherr Krisztina lett, aki Ábel Anita műsoránál is hasonló feladatokat lát el.

Tavaly decemberben két ismert műsorvezető, Várkonyi Andrea és Liptai Claudia is otthagyta a TV2-t.

Liptai Claudia 17 év után döntött így. Liptai már távozásakor jelezte, hogy folytatni kívánja a tévézést, de azóta nem sokat lehetett hallani róla, mivel 6 hónapig versenytilalmi szerződés kötötte őt, így nem dolgozhatott a TV2 konkurenseinél.

A Vasárnapi Bors beszámolója szerint azonban Liptai Claudia hamarosan visszatérhet a képernyőre, méghozzá egy új műsor élén. A lapnak nyilatkozott Liptai Claudia menedzsere is, aki azt is elárulta, hogy a műsor címe Férfiszemmel lesz.

Talkshow, csak férfi vendégekkel

A nyilatkozat alapján Liptai egy egyedi, új formátumú talkshow-t kap. A műsorvezetőnek hat férfit kell majd kordában tartania, moderálnia, illetve kérdeznie a legféltettebb titkaikról.

A lap már néhány olyan vendég nevét is megemlítette, aki várhatóan látható lesz a Férfiszemmel című műsorban Azt írták, Nagy Ervin, Hajós András és Czutor Zoltán, Szabó-Kimmel Tamás már biztosan szerepel majd a műsorában, de Garami Gábor, Gianni és Linczényi Márkó is feltűnhet vendégként. A műsornak várhatóan kizárólag férfi vendégei lesznek.

A Spektrum Home lehet Liptai új műsorának otthona

Liptai Claudia menedzsere, a sztárok hírnévmenedzsmentjével foglalkozó TMC vezetője, Kende-Hofherr Krisztina, aki producere is lett a műsornak, azt is nyilatkozta, hogy Liptai több csatornával is tárgyalhat, mivel nem köti őt szerződés egyetlen helyhez, de Kende-Hofher konkrétan meg is nevezett egy csatornát, méghozzá a Spektrum Home-ot, amellyel tárgyalnak.

A menedzser-producer azt is mondta, hogy a Spektrum Home-on ez nem Ábel Anita, NőComment! című műsorának konkurenciája lesz, mivel a két műsor egymástól teljesen független, és jól megférnek egymás mellett. Ráadásul a NőCommentnek is Kende-Hofherr a producere.

A Spektrum Home tavaly óta ingyenes terjesztésű (Free-To-air/FTA) tévécsatorna, melyet az AMC Networks működtet. A csatornán több ismert magyar tévésnek is van már műsora, például D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsora is a Spektrum Home-on látható.

További híreket olvashat a televíziózás világából a Media1 tévé rovatában.

Borító: Liptai Claudia még a Sztárban sztár (TV2) műsorvezetőjeként. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások