Liptai Claudia a Sztárban sztár (TV2) műsorvezetőjeként

Liptai Claudia visszatér a képernyőre

Az új műsorának címe Férfiszemmel lesz. A producere a sztárok hírnévmenedzsmentjével foglalkozó Kende-Hofherr Krisztina lett, aki Ábel Anita műsoránál is hasonló feladatokat lát el.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Tavaly decemberben két ismert műsorvezető, Várkonyi Andrea és Liptai Claudia is otthagyta a TV2-t.

Liptai Claudia 17 év után döntött így. Liptai már távozásakor jelezte, hogy folytatni kívánja a tévézést, de azóta nem sokat lehetett hallani róla, mivel 6 hónapig versenytilalmi szerződés kötötte őt, így nem dolgozhatott a TV2 konkurenseinél.

A Vasárnapi Bors beszámolója szerint azonban Liptai Claudia hamarosan visszatérhet a képernyőre, méghozzá egy új műsor élén. A lapnak nyilatkozott Liptai Claudia menedzsere is, aki azt is elárulta, hogy a műsor címe Férfiszemmel lesz.

Talkshow, csak férfi vendégekkel

A nyilatkozat alapján Liptai egy egyedi, új formátumú talkshow-t kap. A műsorvezetőnek hat férfit kell majd kordában tartania, moderálnia, illetve kérdeznie a legféltettebb titkaikról.

A lap már néhány olyan vendég nevét is megemlítette, aki várhatóan látható lesz a Férfiszemmel című műsorban Azt írták, Nagy Ervin, Hajós András és Czutor Zoltán, Szabó-Kimmel Tamás már biztosan szerepel majd a műsorában, de Garami Gábor, Gianni és Linczényi Márkó is feltűnhet vendégként. A műsornak várhatóan kizárólag férfi vendégei lesznek.

A Spektrum Home lehet Liptai új műsorának otthona

Liptai Claudia menedzsere, a sztárok hírnévmenedzsmentjével foglalkozó TMC vezetője, Kende-Hofherr Krisztina, aki producere is lett a műsornak, azt is nyilatkozta, hogy Liptai több csatornával is tárgyalhat, mivel nem köti őt szerződés egyetlen helyhez, de Kende-Hofher konkrétan meg is nevezett egy csatornát, méghozzá a Spektrum Home-ot, amellyel tárgyalnak.

A menedzser-producer azt is mondta, hogy a Spektrum Home-on ez nem Ábel Anita, NőComment! című műsorának konkurenciája lesz, mivel a két műsor egymástól teljesen független, és jól megférnek egymás mellett. Ráadásul a NőCommentnek is Kende-Hofherr a producere.

A Spektrum Home tavaly óta ingyenes terjesztésű (Free-To-air/FTA) tévécsatorna, melyet az AMC Networks működtet. A csatornán több ismert magyar tévésnek is van már műsora, például D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsora is a Spektrum Home-on látható.

További híreket olvashat a televíziózás világából a Media1 tévé rovatában.

Borító: Liptai Claudia még a Sztárban sztár (TV2) műsorvezetőjeként. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

törölt cikkek helye a Magyar Nemzet online-on

Cikkeket távolított el a Magyar Nemzet Online

Három cikkét is eltávolította ma a kormánypárti Magyar Nemzet internetes kiadása, miután kiderült, hogy az úgy hozott nyilvánosságra érzékeny orvosi titkokat, hogy arra nem volt felhatalmazása sem neki, sem a lapnak nyilatkozó Nagy Gábor orvosigazgatónak. Egy orvos eközben úgy döntött, nem nyilatkozik többé a 168 Órának, amíg Rózsa Péter a lap főszerkesztője.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!