fbpx
Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője a vetélkedő díszletei között

Új műsorrend a TV2-n hétfőtől

Július 15-től, most hétfőtől változik a TV2 műsorrendje és tér vissza a képernyőre Gundel Takács Gábor táskás műsora egy új évaddal.

Eddig főleg különböző ismétlésekkel töltötte ki a nyári estéket a TV2. Ez a döntés volt, amikor nagyon bejött számára, és volt, amikor nem, de most hétfőtől premier tartalommal is találkozhatnak a csatorna nézői, ekkor tér ugyanis vissza Gundel Takács Gábor műsorvezetésében az Áll az alku című vetélkedő, méghozzá új évaddal.

Az Áll az alku a TV2 egyik legrégebbi és egyik legsikeresebb műsorának számít, mely 2004 óta időről-időre új évaddal is visszatér. Legutóbb tavaly tavasszal volt képernyőn, mielőtt pihenőre küldték.

Gundel Takács Gábor táskás műsorának mostani visszatérése miatt némiképp átalakul a TV2 hétköznap esti műsorrendje.

Hétfőn 18 órakor a szokott módon kezdődik a Tények, majd ezt 19:10-kor a Bezár a bazár! ismétlése követi Tilla és Majka műsorvezetésében. Gundel Takács Gábor játékosai az Áll az alku díszletei között 20:40-től lesznek képernyőn.

Változott a Legbátrabb páros kalandreality ismétlésének időpontja, ami 22 órakor az Áll az alkut követi. A kalandreality műsorvezetői egyébként a Bezár a bazárhoz hasonlóan ugyancsak Tilla és Majka. Ezt a Tények Extra követi 23:45-kor, ami után 00:15-kor a Magánnyomozók II. magyar doku-reality következik.

Az Áll az alku 2019-es, új évadában egyébként a nézők a megszokottól némiképp eltérő játékszabályokkal találkozhatnak majd, valamint lesznek tematikus adások is.

További tévés híreket találnak a Media1 tévé rovatában. A TV2-vel kapcsolatos korábbi híreinket ide kattintva olvashatják.

Borító: Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője a vetélkedő díszletei között. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások