fbpx
Temesvári Marietta, Sony Pictures Televison Networks

Átszervezés a Viasat3 és az AXN tulajdonosánál, kirúgásokkal

Emiatt távozik Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks saját gyártású műsoraiért felelős vezető.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Átszervezik a Magyarországon 5 tévécsatornával (Viasat3 és a Viasat6, az AXN és a Sony Max és a Sony Movie Channel) jelenlévő Sony Pictures Television Networks (SPTN) működését. Ennek keretében információink szerint elküldték Temesvári Mariettát, az SPTN saját gyártású műsoraiért felelős regionális vezetőjét, illetve tudomásunk szerint további személyi változások is vannak, illetve várhatók a Sony-nál.

Temesvári távozásáról elsőként a SorozatWiki írt, ahol megszólalt Temesvári Marietta is, de csak annyit erősített meg, hogy távozik, de az nem derül ki a szavaiból, hogy ki kezdeményezte a változást. Temesvári a SorozatWikinek mindössze annyit mondott, hogy a Sonynál sok évet töltött, ahol nagyon élvezte az utóbbi években a kreatív munkát, illetve büszke a visszatérő sorozatok, például az Észbontók töretlen sikerére, az Ide Süss szerethetőségére és minőségére, a 200 első randi hatalmas népszerűségére és lojális nézőtáborára, valamint az Ultraviolet lengyel és nemzetközi sikerére.

A távozó vezető hozzátette, nagyon szorít, hogy a hamarosan debütáló Ízig-vérig is megtalálja az utat a nézők szívéhez, mert minden adottsága megvan hozzá.

Temesvári Marietta 2014 szeptemberétől  az AXN csatornákat üzemeltető Sony Pictures Television Networks közép-kelet európai programizgatója volt, majd 2015 végétől a VIASAT3 és a VIASAT6 programing és kreatív irányítása is hozzá került. 2017 novemberétől a feladatait megosztották, a továbbiakban ő felelt tartalomfejlesztési stratégiai vezetőként az AXN, Sony Max és VIASAT csatornák (Viasat3, Viasat6) saját gyártású műsoraiért és fejlesztéseiért, ami  a Sony Pictures Television Networks CE egyik kiemelt stratégiai fókuszterülete. A feladatai másik felét pedig megkapta akkor Szabó Balázs, aki a közép-kelet európai csatornák programingjáért lett a felelős regionális programigazgatóként.

A Viasat3 tavaszi, épp most induló új saját gyártús műsorairól itt írtunk részletesen néhány nappal ezelőtt.

Kiemelt kép: Temesvári Marietta, Sony Pictures Televison Networks
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások