Temesvári Marietta, Sony Pictures Televison Networks

Átszervezés a Viasat3 és az AXN tulajdonosánál, kirúgásokkal

Emiatt távozik Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks saját gyártású műsoraiért felelős vezető.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Átszervezik a Magyarországon 5 tévécsatornával (Viasat3 és a Viasat6, az AXN és a Sony Max és a Sony Movie Channel) jelenlévő Sony Pictures Television Networks (SPTN) működését. Ennek keretében információink szerint elküldték Temesvári Mariettát, az SPTN saját gyártású műsoraiért felelős regionális vezetőjét, illetve tudomásunk szerint további személyi változások is vannak, illetve várhatók a Sony-nál.

Temesvári távozásáról elsőként a SorozatWiki írt, ahol megszólalt Temesvári Marietta is, de csak annyit erősített meg, hogy távozik, de az nem derül ki a szavaiból, hogy ki kezdeményezte a változást. Temesvári a SorozatWikinek mindössze annyit mondott, hogy a Sonynál sok évet töltött, ahol nagyon élvezte az utóbbi években a kreatív munkát, illetve büszke a visszatérő sorozatok, például az Észbontók töretlen sikerére, az Ide Süss szerethetőségére és minőségére, a 200 első randi hatalmas népszerűségére és lojális nézőtáborára, valamint az Ultraviolet lengyel és nemzetközi sikerére.

A távozó vezető hozzátette, nagyon szorít, hogy a hamarosan debütáló Ízig-vérig is megtalálja az utat a nézők szívéhez, mert minden adottsága megvan hozzá.

Temesvári Marietta 2014 szeptemberétől  az AXN csatornákat üzemeltető Sony Pictures Television Networks közép-kelet európai programizgatója volt, majd 2015 végétől a VIASAT3 és a VIASAT6 programing és kreatív irányítása is hozzá került. 2017 novemberétől a feladatait megosztották, a továbbiakban ő felelt tartalomfejlesztési stratégiai vezetőként az AXN, Sony Max és VIASAT csatornák (Viasat3, Viasat6) saját gyártású műsoraiért és fejlesztéseiért, ami  a Sony Pictures Television Networks CE egyik kiemelt stratégiai fókuszterülete. A feladatai másik felét pedig megkapta akkor Szabó Balázs, aki a közép-kelet európai csatornák programingjáért lett a felelős regionális programigazgatóként.

A Viasat3 tavaszi, épp most induló új saját gyártús műsorairól itt írtunk részletesen néhány nappal ezelőtt.

Kiemelt kép: Temesvári Marietta, Sony Pictures Televison Networks

Szóljon hozzá!

Hajdú Péter, a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója

Hajdú Péter az elsőrendű vádlott egy adócsalási ügyben a Magyar Hang szerint

A Frizbi Entertainment Kft. volt tulajdonosát, a Mészáros Lőrinc feleségéhez tartozó Life TV és Ozone TV vezérigazgatóját a Magyar Hang értesülése szerint adócsalással vádolja az ügyészség egy korábbi ügy kapcsán. A Media1 telefonon utolérte a tévést, akitől azt is megkérdeztük, igaz-e, hogy Összezárva Hajdú Péterrel címmel tervez műsort a LifeTv-nél.

Varga Zoltán, a Central Médiacsoport vezérigazgatója

Nem vette fel az osztalékot Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa

Varga Zoltán üzletember, a Central Médiacsoport tulajdonosa a Media1-nek határozottan cáfolta a sajtóban az osztalékával kapcsolatban korábban megjelent állítást, illetve a Media1-nek ma tájékoztatást adott arról, hogy mikorra állítják helyre a fizetéseket a vállalatánál, illetve mikortól térnek vissza a teljes munkaidőre a járvány után.