Trónok harca, S8

Kiakadt a Trónok harca miatt az Oroszország Kommunistái Párt

A párt vezetője bocsánatkérést követel, és azt, hogy forgassák újra az HBO sorozatának utolsó évadát.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az Oroszország Kommunistái Párt altaji szervezetének bizottsági első titkára írásban követelt bocsánatkérést, amiért szerinte a  Trónok harca befejezése sikertelen volt.
Szergej Matasov egyben az amerikai sorozat utolsó évadjának újraforgatását is követelte a szériát sugárzó HBO vezetésétől – írja a thegeek.hu az MTI, illetve a The Moscow Times című angol hetilap online kiadása alapján.

„Pártunkban sok őszinte híve van ennek a nagyszerű sorozatnak, mert bemutatja, hogy milyen következményei lehetnek a monarchista rezsimeknek”

– áll Szergej Matasov Facebook-bejegyzésében.

Matasov pártja szerint a producerek az utolsó hat rész gyártásakor nem hallgattak a sorozat híveire, aminek következtében mind a cselekmény, mind a színészi alakítás rosszul sikerült, és nem vonták le a logikus végkövetkeztetéseket sem. Az altaji kommunisták szerint a Trónok harca készítői „követők millióit ábrándították ki és feltehetően elsikkasztották a sorozatra szánt, az egyszerű amerikai munkások és az elnyomott négerek adójából származó eszközöket”.

A pártvezető azonnali bocsánatkérést követelt, valamint azt, hogy az utolsó évadot új rendezők, forgatókönyvírók és az Egyesült Államok Kommunista Párja tagjainak bevonásával feltétlenül forgassák újra.

Fontos adalék lehet, hogy az Oroszország Kommunistái elnevezésű szervezet nem azonos a parlamenti képviselettel rendelkező, Gennagyij Zjuganov vezette Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjával.

A Trónok harca utolsó szériájának újraforgatását követelő Oroszország Kommunistái Párt a Wikipedia szerint 2016-ban 2,27 százalékos választási eredményt ért el.

A Trónok harca 8. szériája rekord nézettséggel ért véget, közel 20 millióan nézték a befejező részét az Egyesült Államokban, erről bővebben itt írtunk.

(thegeek.hu/MTI/The Moscow Times nyomán)

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

olvasás, könyv, koronavírus, járvány

Kelen Károly: Olvasás járvány idején

Maradj otthon és olvass! De mit, ha zárva vannak a könyvesboltok? Szerencsére a kiadók átálltak arra, hogy egy nap alatt kiszállítsák, amit megrendelnek tőlük. És két hét alatt tető alá hoznak egy friss könyvet. Megjelent Paolo Giordano olasz író Járvány idején című könyve.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.