fbpx
Sláger TV

Kódolatlan a Sláger TV a MinDigTv-n

A lehetőség két héten át él.

Kódolatlanul érhető el a Sláger TV a MinDig TV rendszerén június 13-ig, derül ki a digitális földfelszíni tévés rendszert működtető Antenna Hungária weblapjáról. A Sláger TV műsorai napjaink pop zenéje mellett, a retro-, és mulatós zene kedvelőinek nyújtanak kikapcsolódást, de sok szórakoztató jellegű műsor is képernyőn van.

A kódolatlan időszakban is látható például hétköznapon esténként 21 órakor a Drága családom, az Emilió Família, a csatorna saját gyártású reality műsora. A Jó LaciBetyár most karikás ostor helyett szerda esténként fakanalat ragad és ezúttal nem a nótáival, hanem a főzőtudásával igyekszik lenyűgözni vendégeit, akiket saját otthonában, Reziben lát vendégül.

A megszokott pop és retro zenei műsorok, mint az Sláger TV Party, Sláger best of, Sláger Híradó, vagy a Retro TV is jelentkezik a megszokott időpontban a Sláger TV-n.

A Sláger TV a 31. programhelyen, az „E” jelű multiplexen érhető el. További, a vétellel kapcsolatos információ a MinDigTV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken, figyelmeztet weboldalán az állami műsorszóró vállalat.

Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások