Sláger TV

Kódolatlan a Sláger TV a MinDigTv-n

A lehetőség két héten át él.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Kódolatlanul érhető el a Sláger TV a MinDig TV rendszerén június 13-ig, derül ki a digitális földfelszíni tévés rendszert működtető Antenna Hungária weblapjáról. A Sláger TV műsorai napjaink pop zenéje mellett, a retro-, és mulatós zene kedvelőinek nyújtanak kikapcsolódást, de sok szórakoztató jellegű műsor is képernyőn van.

A kódolatlan időszakban is látható például hétköznapon esténként 21 órakor a Drága családom, az Emilió Família, a csatorna saját gyártású reality műsora. A Jó LaciBetyár most karikás ostor helyett szerda esténként fakanalat ragad és ezúttal nem a nótáival, hanem a főzőtudásával igyekszik lenyűgözni vendégeit, akiket saját otthonában, Reziben lát vendégül.

A megszokott pop és retro zenei műsorok, mint az Sláger TV Party, Sláger best of, Sláger Híradó, vagy a Retro TV is jelentkezik a megszokott időpontban a Sláger TV-n.

A Sláger TV a 31. programhelyen, az „E” jelű multiplexen érhető el. További, a vétellel kapcsolatos információ a MinDigTV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken, figyelmeztet weboldalán az állami műsorszóró vállalat.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!