Sláger TV

Kódolatlan a Sláger TV a MinDigTv-n

A lehetőség két héten át él.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Kódolatlanul érhető el a Sláger TV a MinDig TV rendszerén június 13-ig, derül ki a digitális földfelszíni tévés rendszert működtető Antenna Hungária weblapjáról. A Sláger TV műsorai napjaink pop zenéje mellett, a retro-, és mulatós zene kedvelőinek nyújtanak kikapcsolódást, de sok szórakoztató jellegű műsor is képernyőn van.

A kódolatlan időszakban is látható például hétköznapon esténként 21 órakor a Drága családom, az Emilió Família, a csatorna saját gyártású reality műsora. A Jó LaciBetyár most karikás ostor helyett szerda esténként fakanalat ragad és ezúttal nem a nótáival, hanem a főzőtudásával igyekszik lenyűgözni vendégeit, akiket saját otthonában, Reziben lát vendégül.

A megszokott pop és retro zenei műsorok, mint az Sláger TV Party, Sláger best of, Sláger Híradó, vagy a Retro TV is jelentkezik a megszokott időpontban a Sláger TV-n.

A Sláger TV a 31. programhelyen, az „E” jelű multiplexen érhető el. További, a vétellel kapcsolatos információ a MinDigTV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken, figyelmeztet weboldalán az állami műsorszóró vállalat.

Szóljon hozzá!

Meghamisított Orbán-interjú 2016 decemberében

Az 1950-es éveket idézi F. Gábor szerint, ahogyan őt elítélték az Orbán-interjú állítólagos megváltoztatásáért

Folytatódik F. Gábor újságíró évek óta tartó kálváriája a 2016 decemberében jelentős változtatásokkal megjelent, megbütykölt Orbán-interjú ügyében. Noha korábban az újságíró számos, az ennek elkövetésével őt vádoló ügyészség állításának hitelességét megkérdőjelező ellentmondásra világított rá, ma a bíróság még súlyosbította is a végig az ártatlanságát hangoztató, az elkövetés tényét megkérdőjelező médiamunkás büntetését, amit a miniszterelnöki interjú állítólagos megváltoztatásáért kapott. F. Gábor a Media1-nek elmondta, mit gondol erről az egész ügyről, és azt jelezte: a Kúriához fordul az 1950-es éveket idéző eljárás miatt.

koronavírus, maszk, covid-19

Kizökkentette a rutinból a karantén a kommunikációs szakmát

Jól vették a járvány kommunikációs kihívásait a magyar vállalatok a kommunikációs szakma megítélése szerint. A szakemberek úgy látják: a járvány „érdekes és újszerű” feladatokat hozott, hatékonyabb, kreatívabb lett a vállalati kommunikáció ebben az időszakban. Nyilvánvalóvá vált emellett, hogy a belső kommunikációt nem lehet elhanyagolni – derül ki az Uniomedia kommunikációs ügynökség és a Media1 hírportál közös kutatásából.