Rábai Balázs, aZ RTL Klub híradósa. Fotó: RTL sajtószoba

Így készül az RTL Híradó a rendkívüli vasárnapra

Rábai Balázs vezeti majd az RTL választási műsorát. Azt is elmondták, kik lesznek a meghívott szakértők a stúdióban.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Május 26-án késő este Európa választ címmel élő Híradó különkiadással várja nézőit az RTL Klub. A választási műsornak a tapasztalt híradós, Rábai Balázs lesz a műsorvezetője.

A műsor 23:20-kor kezdődik majd.

Rábai Balázsnak két szakértő vendége is lesz: Bíró-Nagy András, a Policy Solutions igazgatója és Szabó Dávid József, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója – az ő segítségükkel elemzik majd a magyar és az európai eredményeket.

Az RTL Klub tudósítói ezenkívül a pártok kampányközpontjaiból élőben jelentkeznek és szólaltatják meg az este főszereplőit. A választási műsort az adással párhuzamosan az rtl.hu internetes oldalon is közvetítik majd.

A TV2-n egyébként szintén Európa választ címmel lesz látható választási műsor, melynek házigazdája a mostanában sportreality-t vezető Palik László lesz. Az ATV-nél Európa Választ 2019 címmel lesz látható választási műsor, méghozzá már urnazárástól, és több ismert műsorvezetővel.

Az RTL több műsorvezetője korábban a vasárnapi választáson való részvételre buzdította a nézőket, ehhez kisfilmek is készültek.

Borítókép: Rábai Balázs, aZ RTL Klub híradósa. Fotó: RTL Magyarország sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A Vodafone Magyarország 5G lefedettsége Budapesten

Elindult Magyarországon a kereskedelmi 5G mobilszolgáltatás

A tényleg turbó sebességű, ötödik generációs mobilinternetes szolgáltatást egyelőre Budapest egy részén elindító Vodafone Magyarország nem adott ki a történelmi pillanatban közleményt, a protokolláris bejelentés politikusokkal ugyanis csak néhány nap múlva lesz. A szolgáltatásra azonban már most rá tudnak kapcsolódni a Vodafone 5G-képes telefonokkal rendelkező ügyfelei.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!