Rábai Balázs, aZ RTL Klub híradósa. Fotó: RTL sajtószoba

Így készül az RTL Híradó a rendkívüli vasárnapra

Rábai Balázs vezeti majd az RTL választási műsorát. Azt is elmondták, kik lesznek a meghívott szakértők a stúdióban.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Május 26-án késő este Európa választ címmel élő Híradó különkiadással várja nézőit az RTL Klub. A választási műsornak a tapasztalt híradós, Rábai Balázs lesz a műsorvezetője.

A műsor 23:20-kor kezdődik majd.

Rábai Balázsnak két szakértő vendége is lesz: Bíró-Nagy András, a Policy Solutions igazgatója és Szabó Dávid József, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója – az ő segítségükkel elemzik majd a magyar és az európai eredményeket.

Az RTL Klub tudósítói ezenkívül a pártok kampányközpontjaiból élőben jelentkeznek és szólaltatják meg az este főszereplőit. A választási műsort az adással párhuzamosan az rtl.hu internetes oldalon is közvetítik majd.

A TV2-n egyébként szintén Európa választ címmel lesz látható választási műsor, melynek házigazdája a mostanában sportreality-t vezető Palik László lesz. Az ATV-nél Európa Választ 2019 címmel lesz látható választási műsor, méghozzá már urnazárástól, és több ismert műsorvezetővel.

Az RTL több műsorvezetője korábban a vasárnapi választáson való részvételre buzdította a nézőket, ehhez kisfilmek is készültek.

Borítókép: Rábai Balázs, aZ RTL Klub híradósa. Fotó: RTL Magyarország sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

csata, állatok

Így halad a magyar médiapiac három világrendjének ütközete

Sok érdekes statisztikával érkezett meg szerdán a Whitereport a magyar médiapiacra vonatkozó legújabb kimutatása, melyből tényszerűen kiderül, hogyan áll a kormányközeli, illetve állami, valamint a piaci alapú és a globális hátterű médiapiaci cégek küzdelme, milyen volt a 2018-as év, és milyen kilátások várnak a szektorra.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!