fbpx
Európa választ

Az ATV egész estés választási műsorral készül vasárnapra

Az ATV bejelentette azt is, kik vezetik május 26-án az Európa választ című műsorát.

Május 26-án, vasárnap már késő délután rendkívüli műsorral jelentkezik az ATV, mely a várhatóan késő este megérkező eredményekig követi majd a fejleményeket.

Már meg is voltak az Európa választ című választási műsor próbái, az ATV tehát készen áll, hogy kövesse az eseményeket.

„Hetek óta készülünk, hogy profi, látványos és hiteles műsort adjunk ezen a fontos választáson. Kollégáink több helyszínről adnak majd élő tudósítást a maratoni műsor során, melynek házigazdái Sváby András, Rónai Egon és Krug Emília lesznek. A választási műsor szakmai vezetője az ATV hírigazgatója, Bednárik Imre” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Az Európa választ 2019 műsorvezetői, Rónai Egon, Sváby András és Krug Emília
Az Európa választ 2019 műsorvezetői, Rónai Egon, Sváby András és Krug Emília

Sváby András a központi stúdióban tartja majd a kapcsolatot a többi helyszínen lévő kollégájával. Egy másik stúdióban Krug Emília és Rónai Egon beszélgetnek majd politikai elemzőkkel, szakértőkkel. Nyolc külső helyszínről jelentkezik élőben az ATV. Lesz tudósító a választási irodában és a pártközpontokban is ott lesznek a csatorna riporterei.

A 17:55-kor kezdődő Európa választ után 19 órakor lesz a Heti Napló, majd 20:25-től folytatódik újra az Európa választ és óránként jelentkezik a Híradó is.

Az ATV arra számít, hogy 11 órára lehetnek végleges eredmények, a fejleményről élőben számol majd be a csatorna.

„Egy választást levezényelni olyan nekünk műsorvezetőknek, mint a sportriportereknek az olimpia. Mi azonban szerencsésebbek vagyunk, mert 4 évente 3 ilyen izgalmas esemény is van. Nagyon nagy koncentrációt és felkészültséget igényel, hiszen végig topon kell lenni hat órán át. Egyszerre kell figyelni az eseményeket, segíteni a nézőknek eligazodni a hírekben és tartani a kapcsolatot a külső helyszíneken lévő kollégákkal. Imádom az ilyen típusú feladatokat és kihívásokat. Kifejezetten szeretem a televíziós spontán helyzeteket, de természetesen nagyon nagy biztonságérzetet ad, hogy egy profi, rutinos csapatban dolgozom, nagyszerű és felkészült kollégákkal. Izgatottan várom a május 26-át” – mondta Sváby András.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások