európai parlamenti választás, ep-választás, szavazás

Az RTL szavazásra buzdít és a neten élőben leadja az EP-választás előtti vitát

Szellő Istvánt és Erős Antóniát is bevonva, társadalmi célú reklámot sugároz az RTL Klub, hogy minél többeket szavazásra buzdítson a május 26-i európai parlamenti választás alkalmából. Az európai parlamenti pártok csúcsjelöltjeinek vitáját az interneten sugározza majd az RTL.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Társadalmi célú reklámmal buzdít a közelgő május 26-i EP-választáson való részvételre az RTL Magyarország, mely bejelentette azt is, hogy online élőben közvetíti az Európai Parlamentben lévő pártok csúcsjelöltjeinek brüsszeli vitáját.

Az európai parlamenti választáson való részvételre ösztönző kisfilmek május 13-tól május 26-ig lesznek láthatók az RTL Klub csatornán és az rtl.hu/hirek internetes oldalon. A szpotokban a csatorna néhány képernyőse – Erős Antónia, Szabó Zsófi, Szellő István és Tokár Tamás – vall arról, hogy számukra mit jelent az Európai Unió és hívják fel a figyelmet a voksoláson való részvétel fontosságára.

A hat európai parlamenti párt csúcsjelöltjeinek vitáját május 15-én 21 órától közvetítik majd élőben a neten. Az online stream-et az érdeklődők magyar nyelvű szinkrontolmácsolással kísérhetik figyelemmel a rtl.hu/hirek/elo címen.

Tarol az Európai Parlament kisfilmje

Az EP-választáson való részvételre buzdít az Európai Parlament YouTube-on terjesztett videója is. A rendkívül érzelemgazdag kisfilmet – melyben egy várandós kismama szemszögéből láthatjuk a körülöttünk lévő világot – már közel 34 millióan látták.

Borítókép: 123rf

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A Vodafone Magyarország 5G lefedettsége Budapesten

Elindult Magyarországon a kereskedelmi 5G mobilszolgáltatás

A tényleg turbó sebességű, ötödik generációs mobilinternetes szolgáltatást egyelőre Budapest egy részén elindító Vodafone Magyarország nem adott ki a történelmi pillanatban közleményt, a protokolláris bejelentés politikusokkal ugyanis csak néhány nap múlva lesz. A szolgáltatásra azonban már most rá tudnak kapcsolódni a Vodafone 5G-képes telefonokkal rendelkező ügyfelei.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!