európai parlamenti választás, ep-választás, szavazás

Az RTL szavazásra buzdít és a neten élőben leadja az EP-választás előtti vitát

Szellő Istvánt és Erős Antóniát is bevonva, társadalmi célú reklámot sugároz az RTL Klub, hogy minél többeket szavazásra buzdítson a május 26-i európai parlamenti választás alkalmából. Az európai parlamenti pártok csúcsjelöltjeinek vitáját az interneten sugározza majd az RTL.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Társadalmi célú reklámmal buzdít a közelgő május 26-i EP-választáson való részvételre az RTL Magyarország, mely bejelentette azt is, hogy online élőben közvetíti az Európai Parlamentben lévő pártok csúcsjelöltjeinek brüsszeli vitáját.

Az európai parlamenti választáson való részvételre ösztönző kisfilmek május 13-tól május 26-ig lesznek láthatók az RTL Klub csatornán és az rtl.hu/hirek internetes oldalon. A szpotokban a csatorna néhány képernyőse – Erős Antónia, Szabó Zsófi, Szellő István és Tokár Tamás – vall arról, hogy számukra mit jelent az Európai Unió és hívják fel a figyelmet a voksoláson való részvétel fontosságára.

A hat európai parlamenti párt csúcsjelöltjeinek vitáját május 15-én 21 órától közvetítik majd élőben a neten. Az online stream-et az érdeklődők magyar nyelvű szinkrontolmácsolással kísérhetik figyelemmel a rtl.hu/hirek/elo címen.

Tarol az Európai Parlament kisfilmje

Az EP-választáson való részvételre buzdít az Európai Parlament YouTube-on terjesztett videója is. A rendkívül érzelemgazdag kisfilmet – melyben egy várandós kismama szemszögéből láthatjuk a körülöttünk lévő világot – már közel 34 millióan látták.

Borítókép: 123rf

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt

Megvan az EU engedélye: A Vodafone pár napon belül a UPC tulajdonosa lehet

A mai napon az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone Csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is. Az ügylet napokon belül megvalósulhat a Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország közös működésével.

Netflix Caspar Camille, Unsplash

Nagyot csökkent a Netflix népszerűsége Amerikában

Nyolc év után először visszaesett az amerikai Netflix-előfizetők száma, az országhatáron kívül pedig nem a vártnak megfelelő ütemben bővült a Netflix előfizetői tábora. Az üzleti eredmények tekintetében is visszaesés látszik, miközben nő a verseny. Nem csoda, hogy ezt a tőzsdén a befektetők is rosszul fogadták.

MOL Bubi pontok és a szabad kapacitás a Google Térképen fotó: képernyőkép / Media1.hu

Újdonság a Google Térképen

Ezentúl a MOL Bubi közösségi kerékpárkölcsönzőkben elérhető szabad biciklik száma is látszik az internetes keresőóriás térképén.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!