fbpx
A Barátok Közt Berényi Claudiája

A Barátok közt régi alapszereplője újra látható lesz

Berényi Claudia csütörtökön újra képernyőn lesz a 20 éve futó sorozatban, ahonnan 2014-ben távozott.

Ábrahám Edit, aki 16 éven át volt a Barátok közt egyik alapszereplője és alakította a sorozatbeli Berényi Claudiát, a SorozatWiki a produkciótól származó információja szerint újra visszatér az RTL Klub egyik legrégebbi sorozatába.

A színésznő, aki a Miklóssal és Zsolttal folyamatosan háborúzó ellenséget játszotta a sorozatban, ma este bukkan fel ismét a sorozatban.

A színésznő egyébként már többször is visszatért 2014-es távozása óta a Barátok köztbe, legutóbb februárban volt erre példa. Az oldal szerint most is csak rövid ideig lesz látható.

Eközben néhány napja arról lehetett hallani, hogy a Claudia egykori ellenségét, Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán, aki a kezdetektől szereplője a sorozatnak, búcsúzhat a produkciótól, ugyanis a Miklóst alakító színész a sajtóhírek alapján egyre inkább idegennek érzi magától a gonosz karaktert. Szőke azonban még nem tud távozni, ugyanis novemberig szerződés köti a produkcióhoz.

Ami viszont már biztos, az két további főszereplő távozása. Távozásukkal foglalkozott a minap a Fókusz című műsor is, ahol Szőke Zoltán távozása is szóba került. Az hangzott el: idén még biztosan marad a nézőkkel.

Borító: A Barátok közt Berényi Claudiáját alakító Ábrahám Edit
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások