A Barátok Közt Berényi Claudiája

A Barátok közt régi alapszereplője újra látható lesz

Berényi Claudia csütörtökön újra képernyőn lesz a 20 éve futó sorozatban, ahonnan 2014-ben távozott.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ábrahám Edit, aki 16 éven át volt a Barátok közt egyik alapszereplője és alakította a sorozatbeli Berényi Claudiát, a SorozatWiki a produkciótól származó információja szerint újra visszatér az RTL Klub egyik legrégebbi sorozatába.

A színésznő, aki a Miklóssal és Zsolttal folyamatosan háborúzó ellenséget játszotta a sorozatban, ma este bukkan fel ismét a sorozatban.

A színésznő egyébként már többször is visszatért 2014-es távozása óta a Barátok köztbe, legutóbb februárban volt erre példa. Az oldal szerint most is csak rövid ideig lesz látható.

Eközben néhány napja arról lehetett hallani, hogy a Claudia egykori ellenségét, Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán, aki a kezdetektől szereplője a sorozatnak, búcsúzhat a produkciótól, ugyanis a Miklóst alakító színész a sajtóhírek alapján egyre inkább idegennek érzi magától a gonosz karaktert. Szőke azonban még nem tud távozni, ugyanis novemberig szerződés köti a produkcióhoz.

Ami viszont már biztos, az két további főszereplő távozása. Távozásukkal foglalkozott a minap a Fókusz című műsor is, ahol Szőke Zoltán távozása is szóba került. Az hangzott el: idén még biztosan marad a nézőkkel.

Borító: A Barátok közt Berényi Claudiáját alakító Ábrahám Edit

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti