tévé, távkapcsoló, tv

Változik a UPC csatornakínálata

Bekerül egy gyerekcsatorna a kínálatba, de az Echo TV és a DoQ csatorna megszűnése is érinteni fogja a kábelszolgáltatót.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A UPC Magyarország pénteki bejelentése alapján április 1-jétől kibővül a kínálata a Nickelodeon új, egész nap gyerekműsorokat sugárzó, Nicktoons nevű csatornával.

A 4-10 éves korosztályt célzó új rajzfilmcsatorna izgalmas és humoros animációs sorozatokkal egészíti ki a Nickelodeon és a Nick Jr. kínálatát.  A csatorna műsorai között megtalálhatóak lesznek a legnépszerűbb, már-már kultikusnak mondható animációs sorozatok, de érkeznek olyan újdonságok is, amelyek eddig még nem voltak láthatók hazánkban. Találkozhatunk SpongyaBob Kockanadrággal, a Tini nindzsa teknőcökkel, a Madagaszkár pingvinjeivel, a Tündéri keresztszülőkkel és Kung Fu Pandával is, de a Mysticons, az Avatár: Aang legendája és az ALVINNN!!! és a mókusok hőseinek kalandjain is izgulhatnak a gyerekek az április elsején induló új csatornán

– írják az újdonságot bejelentő  közleményben.

„A UPC számára fontos, hogy a legkisebbeknek is színvonalas, szórakoztató tartalmakat biztosítsunk. Öröm számunkra, hogy egy olyan animációs sorozatokat sugárzó csatornával bővíthetjük televíziós kínálatunkat, mint a Nicktoons, ahol a gyerekek a már jól ismert műsorok mellett új kedvencekre is találhatnak”

– idézi a közlemény Takács Viktort, a UPC Magyarország content managerét.

A tájékoztatás szerint a Nicktoons a 313-as programhelyen – a Start és Mini analóg csomagok kivételével – a UPC minden televíziós csomagjában elérhető lesz április 1-jétől.

Megszűnik az Echo Tv, egyelőre nem tudják pótolni

Bár a közleményben erről most nem esik szó, de szintén érinteni fogja a nézőket, hogy április elsején megszűnik az Echo TV. Ezzel kapcsolatban a Media1 kérdést küldött a kábelszolgáltatónak, hogy hogyan próbálják pótolni a kieső csatornát.

A válasz szerint az Echo Tv jelenlegi programhelyén a lekapcsolás után egy tájékoztató szöveget helyeznek ki a változásról. Arról egyelőre nincs információja a cég kommunikációs munkatársainak, hogy a későbbiekben melyik csatorna kerül a megüresedett programhelyre.

Március 31-én egyébként, ahogy arról korábban beszámoltunk, a DoQ dokumentumcsatorna is megszűnik.

Fotó: Kerem Yucel, freeimages

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Miniszterelnökség államtitkára

A sajtószabadság köszöni szépen jól van, legalábbis Orbán Balázs szerint

A Miniszterelnökség államtitkára szerint a magyar közmédia állapota sokkal jobb mint például az egyébként a sajtószabadság szempontjából éllovasok közé tartozó Németországban. Erről az MTVA által perrel fenyegetett volt újságíró és az MTVA-hoz érkező pártutasítások kapcsán feltett parlamenti kérdés kapcsán beszélt.