Barna Barnabás. a Barna show főszereplője

Barna Show címmel indul reality a TV2 egyik csatornáján

A Barna Show április végén kerül majd képernyőre.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Barna show címmel új, mulatós reality műsor indul a TV2 Média Csoporthoz tartozó Zenebutik tévécsatornán.

Az április végén induló műsor Barna Barnabás és barátainak életébe enged betekintést.

A produkció közleményében mulatós hercegként is emlegetett Barna Barnabáson kívül szerepel majd a műsorban Lagzi Lajcsi,Torják István, Berki Krisztián, Pintér Tenya, de a Zenebutik csatorna több figurája, Csibész Tóth Miki, Csimszi Rudi és Mónika, továbbá Rácz Aladár is.

Ha hozzánk hasonlóan ön sem hallott még róla, ki az a Barna Barnabás, elmondjuk:

  • A produkció közleménye szerint egy mulatós előadóról van szó, aki már 18 éve járja az országot, mellette pedig most is van műsora Hercegi Party címmel a Zenebutikon.
  • Azt is írják Barna Barnabásról, hogy a borsodi Mezőcsátról származik, és a zenei karrier mellett állítólag sikeres üzletember is, akinek a magánélete sem unalmas, ez pedig bőven szolgáltat majd témákat a nézőknek.

A közlemény idézi is Barna Barnabást:

„Az élet dalos oldala forgatásai alatt már hozzászoktam ahhoz, hogy folyamatosan kamerák vannak körülöttem. Szerintem mindenki látja, hogy a szereplés az életem, inkább az esne rosszul, ha nem figyelnének. Nagyon örülök, hogy hamarosan elindul életem első saját reality-ja, és izgatottan várom a nézői visszajelzéseket. Ami biztos, hogy már a forgatásokon rengeteget nevetünk, remélem mindenkinek átjön majd a jó hangulat.”

Kiemelt kép: Barna Barnabás, a Barna Show című reality házigazdája egy mozgólépcsőn pózol.

Szóljon hozzá!