A b2binfluencer.hu nyitóoldala

Véleményvezér bérelhető egy új hazai rendszeren keresztül

Egy új hazai netes platformon keresztül szakmai véleményvezérek, vagy másképpen B2B influencerek bérelhetők.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Új internetes platform elindítását jelentette be hétfőn a tartalomalapú marketingre szakosodott ContentPlus és a nyilvános beszéd oktatásával foglalkozó Speak Academy. Az új kezdeményezés, a b2binfluencer.hu segít a cégeknek megtalálni a legfelkészültebb, a számukra legalkalmasabb B2B véleményvezéreket (influencereket). Az influencereket azután a megbízók felbérelhetik olyan, akár teljesen speciális témák kommunikációjához is mint például a felhő alapú szolgáltatások, a nehézgépek, vagy épp a vállalati felhasználókat célzó egyéb (B2B, azaz business-to-business) szolgáltatások.

Az új platform elindítói emlékeztettek rá, hogy a fogyasztókat megcélzó (b2c, azaz business-to-consumer) cégek számára eddig is adott volt a népszerű instagrammereken és youtubbereken keresztül megszólítani a közönséget, de a szakmai véleményvezéreket, másképpen B2B influencereket eddig jóval nehezebb volt bevonni a vállalati kommunikációba.

A B2B Influncer internetes szolgáltatás életre keltői hangsúlyozzák, hogy nem egyszerűen közvetítői tevékenységről van szó, mivel a ContentPlus és a Speak Academy szakértői a B2B influencerek kommunikációs támogatásával (nyilvános beszéd, tartalomkészítés, közösségi kommunikáció) biztosítják, hogy a megbízók elérjék kívánt céljaikat.

„Nem elegendő jó tartalmakat készíteni, tudni kell azokat terjeszteni is. Az egyre nagyobb gyanakvással fogadott hirdetések és az egyre csökkenő organikus közösségi megjelenések miatt felértékelődnek a szakmailag hiteles, nem feltétlenül óriási, de minőségi hálózattal rendelkező véleményvezérek. Biztos vagyok benne, hogy a B2B influencerek szerepe a következő években egyre fontosabb lesz.”

– mondta Raskó Attila, a ContentPlus ügyvezetője.

Benkő Vilmos, a Speak Academy alapítója hozzátette:

„Hiába a tudás, ha azt nem képes valaki átadni másoknak. Képzésünk sikere bizonyítja, hogy a nyilvános beszéd tanulható. B2B influencer azonban csak az lehet, aki nem csak a kommunikációs készségekkel rendelkezik, de van is miről beszélnie. Képzéseink során alaposan megismerjük hallgatóinkat. Ezért pontosan tudjuk ki az, akit jó szívvel ajánlhatunk a b2binfluencer.hu megbízóinak is.”

 

Szóljon hozzá!

Arena4 tévésatorna

Az Arena4 tévécsatornára költözik az NFL

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az Arena4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló digitális platform, az Arena4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak. Eközben bővült az új sportcsatorna elérhetősége.