fbpx
TVMűsor.hu

Megszűnik a fideszes médiaholding egyik tévéújságja, a TV Plusz Magazin

A hatékonyságnövelés miatt a TVMűsor.hu nevű műsorújságot postázzák helyette minden megyei laphoz és a Magyar Nemzethez is.

A Media1 értesülése szerint nem jelenik meg mától a TV Plusz Magazin, mely az elmúlt években több megyei napilap állandó kísérője volt.

A változások oka, hogy a megyei lapokat tavaly év végén bekebelező fideszes médiaholdingnál, a Közép Európai Sajtó és Média Alapítványnál (KESMA) épp hatékonyságnövelő programot hajtanak végre, vagyis igyekeznek megszüntetni az alapítvány ernyője került médiumoknál a különböző, eddig meglévő párhuzamosságokat. Márpedig a KESMA lapjainak több különböző műsorújságja is volt, az Inform Mediától átvett megyei napilapokhoz eltérő tévéújság volt, mint a Mediaworks lapjaihoz.

Mostantól egységesen a TVMűsor.hu nevű nyomtatott újságot kapják a fideszes megyei lapok olvasói. A változás az Észak-Magyarország (Észak), a Hajdú-Bihari Napló (Napló) és a Kelet-Magyarország (Kelet) olvasóit érinti, ők kapták eddig mellékletként a TV Plusz Magazint, ami még azokból az időkből maradt meg, amikor a lapok az Inform Mediához tartoztak. A TVMűsor.hu a Mediaworks kiadványa volt, de a Magyar Nemzet napilaphoz is ezt adják már.

A TV Plusz Magazin helyett érkező TVMűsor.hu egyébként a korábban megszokott tévé- és rádióműsorok mellett további 16 csatorna programját is tartalmazza, szóval az olvasók jól járnak a változással.

A TVMűsor.hu-t a megszokott módon péntekenként küldik,  és nem kerül külön pénzbe a megyei napilapok árán felül. Ami változik viszont, hogy az új műsorújságban hétfőtől vasárnapig közlik a műsorokat. Hogy ez a váltás az átállás miatt ne jelentsen problémát, a szombati napilapban ezúttal részletesen közlik a március első hétvégi napjainak műsorait.

Kiemelt kép: a TVMűsor.hu újság borítójának egy részlete
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások