fbpx
TV2 Tények

A TV2 műsoridőpont-változással reagál az RTL Klubra

A TV2 azonnal életbe léptetett műsoridőpont-változásai érintik a Tényeket, az Exatlon Hungary-t és a Legyen is ön milliomost is.

Azonnali hatállyal megváltoztatta egyes műsorainak kezdési időpontjait a TV2. A Sorozatwiki azt írja, hogy  a TV2 Tények című műsora a változás után a korábbi nettó 50 perc helyett 10 perccel hosszabb lett.

Az Exatlon Hungary az eddigi 19 óra után negyed órával később, 19:15-kor kezdődik. A sportvetélkedő hosszán nem változtattak, de az utána kezdődő Legyen Ön is milliomos! 21:30-ról átkerül 21:45-re.

A SorozatWiki szerint a változtatásokra azért kerülhetett sor, mivel szintén ettől a héttől az RTL Klub is változásokat hajtott végre a műsorai kezdési időpontjában, tekintettel az RTL Klub tavasszal életbe lépett új műsorrendje körüli nézettségi problémákra. (Az RTL Klub a múlt héten hét napból öt alkalommal nyerte meg a főműsoridőt a kereskedelmileg kiemelten kezelt, 18 és 49 év közöttiek korcsoportjában, tehát azért még közel sem tűnik olyan végzetesnek a dolog, de tény, hogy az Alvilág és a Toplista című műsoraik miatt két nap is rossz eredményt produkált a csatorna.)

Ha a TV2 most nem reagált volna az RTL Klub változásaira, akkor a TV2-s Exatlon Hungary sportműsor egyszerre kezdődött, illetve végződött volna az RTL Klub Fókusz, Drága örökösök és Barátok Közt című műsoraival. Az új műsoridőpontokkal viszont a népszerű TV2-s sportvetélkedő pár perccel belelóg az RTL 21:35-kor kezdődő heti műsorainak elejébe.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások