Nemzeti Sport

Változások a Nemzeti Sportnál

A változások összefüggenek a Magyar Idők / Magyar Nemzet főszerkesztőváltásával is. Szöllősi György főszerkesztő és helyettesének feladatköre kibővül.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Megírtuk: A Mediaworks sport üzletágának eddigi vezetője, Ballai Attila váltja Gajdics Ottót a Magyar Idők, pontosabban holnaptól már Magyar Nemzet élén. Gajdics a Nemzethez hasonlóan ugyancsak a Közép Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó Szabad Föld főszerkesztője lett.

Mostanra az is látszik, hogy Ballai Attila távozása miatt hogyan szervezik át a feladatköröket a szintén a fideszes médiaholding, a KESMA alá tartozó Mediaworks kiadónál, illetve a Nemzeti Sportnál.

Az derült ki, hogy Ballai feladatait három munkatársa veszi át. Szöllősi György, a Nemzeti Sport eddigi főszerkesztője előrelép, és ezentúl a Nemzeti Sport-csoport egészének, vagyis a kiadó valamennyi sportorgánumainak a főszerkesztőjeként dolgozik. Szöllősi György helyettese is előrelép: Deák Zsigmond is a teljes sportportfólió főszerkesztő-helyettesévé válik. Buzgó József, aki a divízión belül a stratégiai kapcsolatok menedzsere volt, ezentúl a Nemzeti Sport-csoport operatív igazgatójaként tevékenykedik.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Marquard Media Group

Átalakult a Marquard Media Magyarország

Új szervezeti struktúrával, új vezetőkkel és új működési modellel folytatja a munkát a médiavállalat. A változásokat részben a tavaly bejelentett új tulajdonosi szerkezettel magyarázzák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!