Nemzeti Sport

Változások a Nemzeti Sportnál

A változások összefüggenek a Magyar Idők / Magyar Nemzet főszerkesztőváltásával is. Szöllősi György főszerkesztő és helyettesének feladatköre kibővül.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Megírtuk: A Mediaworks sport üzletágának eddigi vezetője, Ballai Attila váltja Gajdics Ottót a Magyar Idők, pontosabban holnaptól már Magyar Nemzet élén. Gajdics a Nemzethez hasonlóan ugyancsak a Közép Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó Szabad Föld főszerkesztője lett.

Mostanra az is látszik, hogy Ballai Attila távozása miatt hogyan szervezik át a feladatköröket a szintén a fideszes médiaholding, a KESMA alá tartozó Mediaworks kiadónál, illetve a Nemzeti Sportnál.

Az derült ki, hogy Ballai feladatait három munkatársa veszi át. Szöllősi György, a Nemzeti Sport eddigi főszerkesztője előrelép, és ezentúl a Nemzeti Sport-csoport egészének, vagyis a kiadó valamennyi sportorgánumainak a főszerkesztőjeként dolgozik. Szöllősi György helyettese is előrelép: Deák Zsigmond is a teljes sportportfólió főszerkesztő-helyettesévé válik. Buzgó József, aki a divízión belül a stratégiai kapcsolatok menedzsere volt, ezentúl a Nemzeti Sport-csoport operatív igazgatójaként tevékenykedik.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

v4 agency, v4na, v4 news agency

Habony Árpád és az Orbán-közeli médiaholding új londoni tartalomgyárában bukkant fel a TV2 volt hírigazgató-helyettese

A kormányközeli V4NA impresszumában szereplő Tamás Tóth főszerkesztő sajtóinformációk szerint ugyanaz a személy lehet, aki korábban még Tóth Tamás Antal nevet használva a TV2 hírigazgató-helyettese volt, azt megelőzően pedig kényszertörölt és adótartozást hátrahagyó cége miatt bocsátották el a közmédia leányvállalatától. Közben kiderült más érdekesség is a Habony Árpáddal is összefüggésbe hozható hírügynökség kapcsán.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!