fbpx
UPC Direct

Felvásárolják a műholdas UPC-t

Az M7 Group lesz a UPC DTH, a UPC Direct műholdas szolgáltatás üzemeltetőjének új tulajdonosa.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Európa egyik vezető fizetős TV-szolgáltatója, az M7 Group pénteken jelentette be, hogy megállapodott a Liberty Global plc-vel, a UPC DTH eddigi tulajdonosával a négy közép-kelet-európai piacon is műholdast rendszert üzemeltető cég felvásárlásáról.

A UPC DTH jelenleg összesen mintegy 800 ezer ügyfelet szolgál ki Magyarországon UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában freeSAT, Romániában pedig FocusSat márkanév alatt.

A tulajdonosváltáshoz versenyhatósági jóváhagyásra is szükség lesz, a tranzakció zárása 2019 első felében várható.

Az M7 Group nem ismeretlen a magyar piacon sem, hiszen korábban ők vásárolták fel a Hello HD (Hello Digital) műholdas és mmds szolgáltatásokat. Előbbit azonban bezárta, utóbbit pedig eladta az Eurocable-nak.

A Reuters szerint a műholdas UPC felvásárlása megközelítőleg 180 millió eurós ügylet.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások