fbpx

tartalomelemzés

Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő az Európai Parlamentben szónokol

Számokkal igazolja Ujhelyi István a Közmédia súlyos elfogultságát a Közszolgálati Testületnek írott levelében

Az MSZP EP-képviselője részletes tartalomelemzési adatokat adott át a Közszolgálati Testületnek, kérve a testület fellépését a Közmédia, az M1 Híradó és a hirado.hu elfogultsága kapcsán. A politikus egyúttal kifejezte aggodalmát a jövő évi országgyűlési választások tisztasága kapcsán: szerinte ilyen elfogult közszolgálati hírszolgáltatás mellett a választások nem lesznek korrektek.

A Fidesz-KDNP gödöllői polgármesterjelöltjét látogatja meg Orbán Viktor

Lemérték, hogyan tolja a Fideszt a kampányhajrában az állami tévé

A 444 portál öt település tükrében vizsgálta meg a mostani önkormányzati választással kapcsolatos híradásokat és ellenőrizték, hogy milyen hírekről számolt be az M1 Híradó július 31. és október 5. között. Az eredmények alapján az MTVA minden korábbinál erősebben a Fidesz kommunikációs eszközévé vált.

Gönczi Gábor és Marsi Anikó, a TV2 Tények műsovezetői

A TV2 nagyon megtolta a Fideszt

Közzétették a Mérték Médiaelemző Műhely részletes elemzését arról, hogy az EP-választási kampányban a különböző tévécsatornák hírműsoraiban a politikai térfelek szereplői milyen arányban jutottak szóhoz, illetve milyen kontextusban. A számok azt mutatják, hogy a TV2-t nem nagyon érdekelték a szakmai alapkövetelmények.

Soros Barométer, tv2, Soros György, TV2 Tények

Elkértük a Soros Barométert és a Migráns Mutatót

Szürreális levelezést folytatott a Media1 a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal. A végén aztán kiderült, az RTLII veszélyt jelent a gyerekekre, míg az MTVA híradói és a TV2 ezek szerint annyira nem.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások