Meglepetés Mentes Konyha

Megújult a Meglepetés Mentes Konyha

Még több tartalommal jelentkezik az ételérzékenységgel élőket és a tudatos táplálkozásban hívőket segíteni hivatott gasztrokiadvány.

A Meglepetés Mentes Konyha, a Central Médiacsoport elsősorban ételérzékenységgel élőket segítő, de a tudatos táplálkozás hívei számára is hasznos tartalmat biztosító gasztrokiadványa megújult külsővel, az eddigihez képest plusz 20 oldalnyi tartalommal, illetve még több okostelefonnal indítható videóval jelentkezik.

A lapban az állandó séfek receptjei és a dietetikai tanácsok mellett ezután új rovatok is várják az olvasókat. Emellett a szerkesztőség folytatja a kulináris kalandozást a nagyvilágban és itthon. A legfrissebb lapszámban például egy hazai fagylaltüzemben kóstoltak jeges különlegességeket.

A szerkesztőség közlése szerint nagy sikerrel debütált két hónappal ezelőtt a Meglepetés Mentes Konyhában a Liveprint okostelefonos alkalmazással indítható videós tartalom, ezért döntöttek úgy, hogy mostantól már minden lapszámban minimum két ilyennel találkozhatnak az olvasók.

A napokban került az újságos standokra a kiadvány a megújult és kibővített formában, gerincragasztással.

„Bizonyára illene szépen sorba szednem, hogy melyek az új témák, mivel foglalkozunk a következő 80 oldalon, és kik az új arcok a lapban, de ezzel elvenném a felfedezés örömét az olvasóinktól. Egyszerűbb, ha azt mondom: továbbra is igazi szakácsok igazi ételeivel készülünk, mindent megfőzünk/sütünk, a recepteket többször ellenőrizzük – próbafőzésekkel és laikus olvasókkal közösen tesztelve – a mentességek és tápanyag adatok hitelességére pedig a dietetikusunk a garancia. A jelszavunk is változatlan: itt lehetsz érzékeny!” – nyilatkozta Hegedűs Noémi, a lap főszerkesztője, aki az új rovatok közül a Főzzünk a gyerekkel!-t, a Péksulit, valamint a Gyárlátogatást emelte ki.

Hegedűs Noémi, a Meglepetés Mentes Konyha főszerkesztője. Fotó: Central Médiacsoport
Hegedűs Noémi, a Meglepetés Mentes Konyha főszerkesztője. Fotó: Central Médiacsoport

Utóbbi kapcsán a szerkesztőség a Hideg Nyalat nevű fagylaltüzembe látogatott el, ahol többek között pisztáciás, mangós-maracujás, csokoládés, valamint mogyorókrémes jeges finomságokat kóstolgatott, de megízlelték a manufaktúra saját fejlesztésű, szintén minden mentes kókusztej-alapú ivójoghurtját is.

A gyárlátogatás rovatban ezúttal egy fagylaltüzemet mutatnak be
A gyárlátogatás rovatban ezúttal egy fagylaltüzemet mutatnak be

A cikkhez kapcsolódó, Liveprint alkalmazással indítható videó segítségével a lap egyik állandó séfje, a 160 grammos diétáról mindent tudó Vrábel Kriszta receptúráján alapuló fagylaltot készíthetik el az olvasók otthon.

A Meglepetés Mentes Konyha kéthavonta jelenik meg, és a hazai kulináris szektor további ismert szakembereinek a konyhájába is bepillanthatnak az olvasói. Vrábel Krisztán kívül Wossala Rozina, Szatmári Feri, valamint Steiner Kristóf is mindig újdonságokkal rukkol elő.

Ne maradjon le a híreinkről, iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Legyen jól tájékozott, iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Mielőtt távozna...

Kérje ingyenesen napi hírlevelünket és naponta elküldjük e-mail fiókjába a legfrissebb híreinket!

Adatvédelmi beállítások