fbpx
A SkyShowTime nevű új streamingszolgáltatás

Saját gyártású exkluzív tartalmakkal bővül a SkyShowtime kínálata

A SkyShowtime bejelentette, hogy 10 saját gyártású és exkluzív sorozattal bővíti kínálatát, köztük a Warszawianka és a The Winner sorozatokkal.

A skandináv országokban tavaly szeptemberben, Magyarországon idén februárban, 80 napja elinduló SkyShowtime nevű streamingszolgáltató 10 új eredeti sorozat premierjét veszi fel kínálatába – többek között közép- és kelet-európai, ibériai és skandináv országok alkotásait.

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója az új sorozatok érkezését a Marché du Film (Festival de Cannes) filmfesztiválon tartott beszédében jelentette be.

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója
Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója

A Warszawianka című lengyel dráma június 19-én érkezik, a The Winner című cseh-szlovák koprodukcióban készült vígjáték pedig az év egy későbbi időszakában.  A streamingszolgáltató vezérigazgatója további sorozatokkal kapcsolatos bejelentéseket is tett.

Warszawianka
Warszawianka

A SkyShowtime-ra az év folyamán több új sorozat is érkezik, köztük a kritikusok által elismert, „a hét rejtélye” típusú Poker Face, főszerepben Natasha Lyonne-nal (Russian Doll, Orange Is The New Black), aki Charlie-t alakítja, a különleges adottságú, mások hazugságait felismerő lányt. A sorozat a SkyShowtime saját gyártású sorozataként debütál.

A SkyShowtime még idén elhozza a The Curse című eredeti sorozatot is Emma Stone, Nathan Fielder és Benny Safdie főszereplésével, amelyben fokozatosan feltárul, hogyan zavarja meg egy állítólagos átok egy újdonsült házaspár kapcsolatát.

A SkyShowtime bemutatja Taylor Sheridan legújabb sorozatát is, a Special Ops: Lionesst is, amely kizárólag a saját felületén lesz elérhető. A főszereplő, Zoe Saldaña egyben a sorozat gyártásvezetője. Az alkotógárda csapatához tartozik az Oscar-díjas színésznő és gyártásvezető Nicole Kidman, Laysla De Oliveira és az Oscar-díjas színész, Morgan Freeman is. Az eredeti sorozat a Lioness Engagement Team történetét követi nyomon, akik egy belső terroristaszervezet lebuktatásán dolgoznak.

A Yellowstone 5. évadának második része kizárólag a SkyShowtime-on lesz látható még ebben az évben. Emellett az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan rendezésében érkezik az 1923 – az Oscar-díjas Helen Mirren és az Oscar-díjra jelölt Harrison Ford főszereplésével –, valamint a Sylvester Stallone nevével fémjelzett Tulsa King vígjátéksorozat második évada is. Ezek csak a SkyShowtime előfizetői számára lesznek elérhetők. ​

Bejelentették azt is, hogy a Halo című sorozat, amely az azonos című film alapján készült, immár a második évaddal lesz látható.

Olyan népszerű filmek is kizárólag a SkyShowtime-on jelennek meg mint a Babylon, amely július 6-án, az M3GAN, amely augusztus 14-én, valamint a She Said, amely június 23-án érkezik a kínálatba a Top Gun: Maverick, a Jurassic World: Dominion és a Minions: The Rise of Gru című filmek közé. A filmek megtekintése nem jár további költséggel. ​ ​ ​

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója kijelentette, nagyon büszkék rá, hogy saját gyártású alkotásokat mutathatunk be. Kiemelte: új streamingszolgáltatók között még nem volt rá példa, hogy egy szolgáltató a megjelenés első évében 10 saját gyártású, erőteljes és lenyűgöző sorozatot vigyen premierre.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalálhat minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások