fbpx
Gálvölgyi János az RTL Sztori című műsorban

Jó hírt közöltek Gálvölgyi János állapotáról

A népszerű művész ugyan továbbra is intenzív osztályon fekszik, de túl van az életveszélyen.

„A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen” – jelentették be Gálvölgyi János lányai.

„Nagyon köszönjük a sok támogatást, üzenetet és szeretetet! Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van” – írta Gálvölgyi Dorka a Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy a színészt egyelőre még az intenzív osztályon ápolják – írja az atv.hu.

„Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra. Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell” – áll a bejegyzésben.

Gálvölgyi Eszter a közösségi oldalra feltöltött videóban tisztázta azt is, hogy bár sok helyen azt írták, hogy tüdőembólia okozta a problémát, azonban erről szó sincsen. A nehézlégzés hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll. Beszélt arról is, hogy nem kívánták senkinek a fejét, nem ők kezdeményezték a belső vizsgálatot és a rendőrségi nyomozást sem. Azonban megjegyezte azt is, hogy az Országos Mentőszolgálattól eddig semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptak és bocsánatot sem kértek.

A színész másik lánya, Dorka pedig felidézte, hogy mentőt hívtak az édesapjukhoz, akik 50 perc alatt sem értek ki, ezért nekik kellett bevinni őt a kórházba. „Nem kapott levegőt, nagyon nehezen tudott önállóan lélegezni és mellébeszélt” – mondta. Azt is hozzátette, hogy azt az autóvezetést senkinek nem kívánja, hogy a nővérével együtt tartották az édesapjukat, miközben úton voltak vele a kórházba.

„Egyikünk sem kívánta azt, hogy apunak valamilyen különleges bánásmódban legyen része, annyit szerettünk volna, ami bárkinek jár, hogy 50 percen belül kiérkezzen a mentőautó, ha valaki nem kap levegőt” – fűzte hozzá.

A színész lányai arról is beszéltek, hogy Gálvölgyi első kérdése az volt, hogy ugrott-e a szerepe Pintér Bélánál a Marsal Fifty-Sixben. Lányai azonban megnyugtattak mindenkit, hogy ha nem is pár héten belül, de remélhetőleg ismét színpadra állhat majd az apjuk.

Nyomozást indított a rendőrség Gálvölgyi János súlyos rosszulléte ügyében

Tájékoztatást adtak az intenzív osztályra került Gálvölgyi János állapotáról

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások