fbpx
Pepe, a TV2 heti sorozata

Bejelentették a Pepe új évadának időpontját és a többi részletet

Új szereplőkkel bővül a heti sorozat stábja. Itt a széria folytatásának előzetese is.

Április 16-án indul a Pepe második évada – tudatta a TV2 Média Csoport kedden lapunkkal egy közleményben. Hozzátették, hogy a széria vasárnap esténként lesz látható.

Mint felidézték, a heti sorozat első évada tavaly debütált és azzal ért véget, hogy Pepe (Mucsi Zoltán) számára is kiderült, hogy Gábor (Simon Kornél) a fia. Az új szezonban a sikeres, fiatal séf megfogadja, hogy mindenáron megszerzi az étteremnek a Michelin-csillagot, kérdés, hogy az apja, Vince és Dani fel tudnak-e nőni ehhez a feladathoz?

Minden nap új kihívás elé állítja őket, hol egy rendőrségi akció helyszíne lesz az étterem, hol egy titokzatos új szakács után nyomoznak, vagy épp egy betolakodó kisegeret próbálnak elrejteni a szigorú ÁNTSZ ellenőr elől. Gábor és Pepe betörnek egy apácazárdába, túszul ejtik őket, de ez mind semmi ahhoz képest, hogy Gábornak át kell adnia az irányítást a saját konyhájában. Ha a szükség úgy kívánja focistának állnak, vagy éppen botcsinálta régésznek, de ha súlyos betegséget kell szimulálni, Pepe abban is verhetetlen. A kalandok során megtanulják, hogyan működjenek együtt családként, és hogy a boldogsághoz bizony nincs jól bevált recept.

A főszereplők, Mucsi Zoltán, Simon Kornél, Martinovics Dorina, Kovács Panka, Kovács Lehel és Medveczky Balázs mellett új szereplőket is köszönthetnek majd a TV2 nézői, mások mellett érkezik Bata Éva, Benedek Dániel és Huzella Júlia, akik a TV2 közleménye szerint alaposan felforgatják Dunaszéphely és a Pepe étterem amúgy is mozgalmas mindennapjait.

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a Big Picture 2021 konferencián 2020.10.20-án
Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a Big Picture 2021 konferencián 2020.10.20-án. Fotó: Media1 / képernyőkép

„Az elmúlt években a TV2 Csoport is beszállt a fikciós sorozatok piacára. Sokáig kerestük azokat a zsánereket, amik képernyő elé ültethetik a nézőinket. Ezek közül a Pepe az egyik, ami a sztorit és a szereplőgárdát tekintve is sikert aratott a közönség körében, így berendeltük a második évadot. Az írói szabadság adta lehetőségekkel éltek is az alkotók, így még inkább »magyaros« lesz a folytatás” – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója.

Íme az előzetese.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások