fbpx
Ázsia Expressz –Felfedezzük Amerikát

Bejelentette az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát részleteit a TV2

A csapat már úton van és hamarosan elindul Mexikóban az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása. Bejelentették a párosokat.

A TV2 produkciójában ezúttal hét pár próbál szerencsét, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva egy nem mindennapi küldetés során megküzdjön a 10 millió forintos fődíjért. Többek között olyan ismert emberek szállnak versenybe mint Kucsera Gábor, Tóth Dávid, Hegyes Berci, Völgyi Zsuzsi, Nagy Alekosz vagy Kempf Zozo.

Nagy Alekosz és Varsányi Réka
Az egyik szereplő, Nagy Alekosz és Varsányi Réka. Fotó: TV2-sajtószoba

Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása a napokban kezdődik Mexikóban, majd pár hét múlva Guatemalában ér véget.

„Az Ázsia Expressz hatalmas népszerűségnek örvend, így nem volt kérdés, hogy folytatjuk a kaland-realityt. Szerettünk volna azonban egy kis újdonságot belevinni, még izgalmasabbá tenni a műsort, így Ázsia után most új helyszínen, Mexikóban és Guatemalában forgatunk. Rengeteg mexikói sorozatot látott ez az ország, biztos vagyok benne, hogy a nézőket izgatja, milyen is az igazi Mexikó. Ez a helyszín így egy különleges pluszt ad az egyébként is közkedvelt műsorformátumnak”

– nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a Big Picture 2021 konferencián 2020.10.20-án
Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a Big Picture 2021 konferencián 2020.10.20-án. Fotó: Media1 / képernyőkép

A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz.

„Számomra most az elindulás különösen érdekesen alakult, mert múlt héten fejeztük be a Séfek Séfe ötödik évadának forgatását, a hétvégét pedig Finnországban töltöttem egy téli vezetéstechnikai programom. Így elég éles lesz a váltás, mert mínusz 11 fokból, szakadó hóesésből repülök majd Mexikóvárosba. A gyerekektől így múlt héten már elköszöntem, de egy kis idő múlva csatlakoznak majd hozzánk három hétre”

– árulta el a műsorvezető.

Ázsia Expressz, Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2-n
Ázsia Expressz, Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2-n egy korábbi évadban. fotó: TV2 sajtószoba / Media1-archívum

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen izgalmas kontinensre érkezünk, nagyon szeretem Mexikót, az ottani embereket, az ételeket. Teljesen más persze nyaralóként érkezni az országba, látva az útvonalunkat, hihetetlen vadregényes tájakon fogunk járni, amit nagyon várok. Mexikó ezen arca nekem is új lesz, nagyon kíváncsi vagyok rá. Ázsiában már megszoktunk egyfajta mentalitást, izgalmas lesz megtapasztalni, hogy Mexikóban és Guatemalában hogyan fogadnak minket, mennyire lesz nehéz a stoppolás és a szálláskeresés a versenyzőknek. A csapat idén is nagyon izgalmas, színes, többekkel korábban már más műsorokban találkoztunk, kíváncsi vagyok hogyan teljesítenek majd”

– tette hozzá.

A párosok

Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki a nem mindennapi kalandnak: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

 

Bejelentette az RTL a Házasodna a gazda legújabb évadának időpontját és a többi részletet

Válaszolt az Euronews vezérigazgatója az elbocsátások miatti többnapos sztrájk ügyében

 

Megvannak az idei Televíziós Újságírók Díja döntősei

Visszatér egy időre a képernyőre Rózsa György, új nevet kap az Ázsia Expressz, megint lesz Szerencsekerék és jön a Pepe2

Indul az Ütős Ötös – bejelentette Till Attila új műsorának részleteit a TV2

Sejtelmes választ adott a TV2 Csoport, mik a tervei az új TVB2 márkanévvel

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Ördög Nóra az RTL Sztori című műsorában.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások