fbpx
Tilla (Till Attila), a TV2 Ütős Ötös című műsorának műsorvezetőjeként

Indul az Ütős Ötös – bejelentette Till Attila új műsorának részleteit a TV2

Április 3-tól Tillával érkezik az Ütős Ötös a TV2-n. Olyan vendégei lesznek a műsornak mint Schmuck Andor és exfelesége, Delhusa Gjon, Visváder-Palácsik Lilla és sokan mások.

A TV2 lapunknak is megküldött csütörtöki közleménye szerint az április 3-tól Ütős Ötös címmel induló műsor egy rendkívül izgalmas és szórakoztató családi vetélkedő lesz, amelyben ismert emberek családtagjaikkal, barátaikkal vagy hozzájuk közel álló személyekkel alkotnak csapatokat. A műsorvezető Till Attila, a vetélkedőben két, ötfős csapat küzd a győzelemért.

A kérdések nem klasszikus kvíz kérdések, nem tudásalapúak, a játékosoknak inkább arra kell ráérezniük, hogy gondolkodnak az emberek. A készítők közvéleménykutató cég segítségével, 100 főre levetített „mini Magyarországot”, egy reprezentatív mintát hoztak létre.

A megkérdezetteknek ugyanazokat a kérdéseket tették fel, a játékosok feladata pedig az, hogy kitalálják mik lehettek a leggyakoribb válaszok. A játék öt szakaszból áll, ám a mindent eldöntő utolsó fordulóba, vagyis a végjátékba csupán egy csapat juthat be. Esélyt kapva, hogy megszerezze akár a maximális nyereményt, a 10 millió forintot. Az Ütős Ötös attól is roppant érdekes, hogy a közeli hozzátartozóknak köszönhetően olyan történetek is előkerülnek a hírességekről, amelyeken még ők maguk is meglepődnek és jót derülnek.

A műsorban a televízió tájékoztatása szerint látható lesz például Varga Viktor, aki részben „klasszikus” családi felállásban érkezik: párja, édesapja és testvére kiséri el, ötödikként pedig egyik barátja egészíti ki a csapatot. Varga Viktoréknál különlegesség, hogy testvérével, Valentinnal itt találkozhatnak majd először a nézők.

Delhusa Gjon minhárom fia ott lesz a stúdióban, valamint Kovácsovics Fruzsinát három bátyja társaságában láthatják majd a nézők.

Az egyik adásban Schmuck Andor exfeleségével szerepel. Schmuck Andor exe a felvétel miatt utazott Magyarországra.

Visváder Tamás édesanyjával és feleségével, Visváder-Palácsik Lillával érkezik.

A családtagokon kívül lesznek olyanok csapatkapitányok, akik kollégákkal, zenésztársakkal állnak össze: például az Anna and the Barbies frontembere, Pásztor Anna, Veréb Tamás színész vagy Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja. A széria tematikus adásaiban többek között a TV2 műsorvezetői és a Família Kft. színészei, a Dancing with the Stars és az Exatlon Hungary sztárjai, illetve a Jóban Rosszban és a Barátok közt színészei is megmérettetnek.

Tilla Attilát is idézi a TV2 közleménye. Tilla azt nyilatkozta, nagyon élvezte a forgatásokat és már alig várja, hogy a nézők is tippelésbe kezdjenek a képernyők előtt. Hozzátette:

„Óriási a nyüzsgés az adásokban már csak attól is, hogy egyszerre 10 játékos van jelen a stúdióban, és ezt nagyon szeretem. Pörögnek az események, röpködnek a poénok, minden csapatban van egy váratlan ember, a csendes, aki ritkán szólal meg, de akkor nagyot mond és van a nagyszájú, aki más megvilágításba helyezi a dolgokat. Nagyon jó azt is látni, amikor egymástól távol élő családtagok a műsor kedvéért jönnek össze, és a vetélkedő mindenkinek egy közös élmény. A rengeteg vicces pillanat mellett rendkívül kedves történeteknek is szemtanúi lehetnek majd a nézők. Ilyen például az a rész, amelyben Cooky gyerekeinek dédnagymamája szerepel, aki elmúlt 90 éves, és óriási izgalommal és nyitottsággal veti bele magát a játékba. Szerintem a nézők nagyon könnyen ráhangolódnak majd a műsorra, rengeteg olyan kérdés van, ami a hétköznapi életünkben is szóba kerül, mindenkit érint, könnyen lehet hozzá kapcsolódni. Bár azt is el kell mondjam, döbbenetes, hogy néha a legegyszerűbb válasz nem jut eszébe az embereknek, de ettől is izgalmas ez a vetélkedő”– nyilatkozta a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője.

Bejelentette az RTL, mikor indul Balogh Leventével az Álommeló és közzétette az új üzleti reality előzetesét

További hírek érhetők el a Media1.hu portálon.

Borító: Tilla (Till Attila), a TV2 Ütős Ötös című műsorának műsorvezetőjeként. Fotó: sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások