fbpx
Indamail

Fizetőssé válik az Indamail

A Citromail után újabb, eddig ingyenesen használható e-mail szolgáltatás válik előfizetéses alapúvá.

A szolgáltatást működtető Fjordmail International arról tájékoztatta a felhasználókat, hogy a nemrég fizetőssé alakított Citromailhez hasonlóan előfizetéses modellel fog működni az Indamail, avagy az egykori Vipmail is – írja a Telex.

Az Indamail március 28-án megújul, nagyobb tárhellyel, hirdetések nélkül fog működni, ám május 3. után csak azok használhatják majd a szolgáltatást, akik hajlandók a levelezőszolgáltatásért havi 2 ezer forintot kifizetni. A megújulással megszűnnek az Indamail mobilalkalmazásai is.

Az előfizetést negyedéves vagy éves konstrukcióban lehet választani, a közlemény szerint „az első három hónapra 80% kedvezményt” adnak az előfizetés árából.

A Vipmail 2008-ban vette fel az Indamail nevet, ezzel is arra utalva, hogy a levelezőrenszer az Indamedia portfóliójába tartozik.

A Fjordmail korábban azt nyilatkozta a Telexnek, hogy az átállás egy fenntarthatóbb üzleti modellt valósít meg, és garantálja, hogy a szolgáltatást ne kelljen más emailszolgáltatókhoz hasonlóan bezárni, mint ahogy a UPC-mailt vagy a Chellót kellett.

Megerősítették: fizetős lesz a Citromail – az új tulajdonos kiszámíthatóbb bevételeket remél

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások