fbpx
Magyar Mozi TV (MMTV)

Egy ma induló új tévécsatornával bővül a DIGI és a Vodafone kínálata

A szerdán induló, magyar filmeket sugárzó új tematikus tévécsatornával, a Tematic Media Grouphoz tartozó Magyar Mozi TV-vel bővíti kínálatát a DIGI és a Vodafone Magyarország.

A 4iG csoport a Media1-hez szerdán eljuttatott közleménye szerint a Magyar Mozi TV kizárólag hazai gyártású filmeket sugároz: legyenek akár évtizedekkel ezelőtt készültek, akár az elmúlt évek sikerei.

A Magyar Mozi TV csatornáján népszerű magyar gyártású tévésorozatokat, új és klasszikus mozifilmeket, játék-, rövid-, animációs és dokumentumfilmeket is nézhetnek az előfizetők. A színházi előadások iránt érdeklődők is találnak majd kedvükre való közvetítéseket a műsorkínálatban. Az új csatorna küldetésének tekinti, hogy teret adjon a készülő magyar filmeknek, és lehetővé tegye az alkotóknak, hogy széles körben megismertethessék a munkáikat.

A Magyar Mozi TV március 1-jén szerdán 13:00 órakor kezdte meg adását A bolondok grófja című tévéjátékkal, mely elsőnek a digitális vezetékes előfizetők számára válik elérhető.

A Magyar Mozi TV rollupja a gyulai kábeltévés konferencián 2022. október 10-én
A Magyar Mozi TV rollupja a gyulai kábeltévés konferencián 2022. október 10-én. Fotó: Szalay Dániel / Media1 (a szerző mobiltelefonos felvétele)

Így találja meg a Magyar Mozi TV-t

A 4iG csoport közleménye szerint a DIGI és a Vodafone Magyarország a következő 3 hónapban teszteli az újonnan induló csatornát. Az új tartalom a DIGI előfizetők számára automatikus- vagy manuális csatornakereséssel válik elérhetővé, a következő programhelyek egyikén a szolgáltatási terület függvényében: 101, 117, 168, 169, 182, 183 vagy 222-es pozícióban, valamint egyedi csatornakiosztás esetén a csatornakínálat végén.

A Vodafone Magyarország előfizetői számára a 78-as programhelyen érhető el az új csatorna.

Ízelítő a Magyar Mozi TV márciusi kínálatból

A Magyar Mozi Tv-n látható lesz a Roncsfilm, a Ripacsok, a Megáll az idő, Az ötödik pecsét, a Jó estét nyár, jó estét szerelem, A kenguru, az Égigérő fű. A kortárs filmek közül látható lesz a Saul fia, az Űrpiknik és az Eltörölni Frankot is.

A Magyar Mozi TV-től szóló korábbi írásaink itt érhetők el.

A HírTV helyett az induló Magyar Mozi TV mutatja be a Brenner Jánosról szóló filmet

Indul a Sikeres leszek, Kasuba L. Szilárd 9 év kihagyás után ismét műsorvezető lesz

További híreket találhat a Media1.hu portálon.

Borító: Magyar Mozi TV (MMTV)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások