fbpx
Egy tyúk szalad.

Elindult az ország első tyúk TV-je

A Tyúk Televízió nézői meg is tudják etetni a szárnyasokat.

A Heves vármegyei Bátoron indult el a Henflix nevű YouTube-csatorna, ahol az indulásról szóló, a Telexhez eljutott sajtóközlemény szerint

„közel 70 tyúk, továbbá gyöngytyúkok, nyulak, galambok és egy komondor életét követhetik nyomon élőben”.

A közlemény egyáltalán nem hazudik. A csatornán két stream van. Az egyiken az udvart lehet megnézni. Ezt a Telex szerint napközben érdemes nyomogatni.

A másik csatornán a tyúkól jelentkezik, itt nyilván az esti és hajnali órákban nagyobb az élet, bár napközben is érdemes bele-belekattintani, mert bejárogatnak ide is „hesszölni” a tyúkok.

A Henflix célja a tökéletes szórakoztatáson túl az ismeretterjesztés, ezért elindult a henflix.hu oldal is, ahol mindenféle érdekes, szárnyasokkal kapcsolatos blogposztot lehet olvasni, de aki akar, közelebbről is megismerkedhet az élőben közvetített csapattal.

Aki szeretné, meg is tudja virtuálisan etetni a tyúkokat, ehhez a honlapon kell venni kreditet, egy etetés egy ezresbe kerül, aztán az élő közvetítést nézve egy kódot beírva lehet indítani az etetőgépet.

A Telex értékelése szerint a tyúk TV nagyon jól relaxál, de azt a teljes élményhez mindenképpen javasolják az érdeklődőknek, hogy hanggal nézzék a tyúkreality közvetítését, mert a véletlenszerű tárgyak állandó, csőrrel való pöcögtetése, továbbá a kaparászások és a távoli madárzajok teszik igazán teljessé a pihentető élményt.

Mutációt indított az Átlátszó a Délvidéken

InStyle Men néven új férfi magazin indul – a Totalcartól érkezett a főszerkesztő

Jön a Házasság első látásra – várják a jelentkezőket

Új, a Jobbikhoz köthető hírportál indult

 

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Egy tyúk szalad. Forrás: stock / Depositphotos.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások