fbpx
TV2 Farm VIP

Rendkívüli műsorváltozást jelentett be a TV2

Végül a Farm VIP című műsor lesz látható akkor, amikor az RTL-en a Drága örökösök.

A TV2 közleményben számolt be a rendkívüli műsorváltozásról, melynek lényege, hogy nem fejeződik be a Farm VIP idei évada december 23-án, ahogy eredetileg bejelentették, hanem még több nappal később is adásban lesz a reality.

December 23-án egy utolsó Farmgyűlés keretein csak az derül ki, hogy ki az a három, legerősebb játékos, aki a december 27-i elődöntőben bizonyíthatja rátermettségét, a családtagok megható látogatását követően, míg a végső összecsapást december 28-án este vívja majd a két finalista, egy egész napos kihívássorozatból álló küzdelemben.

December 23. 19:50 – Farm VIP – kialakul a TOP3
December 27. 19:45 – Farm VIP elődöntő
December 28. 19:45 – Farm VIP döntő

Mindez azért is érdekes, hiszen néhány napja az RTL bejelentette, hogy már a vártnál előbb, még idén december végén képernyőre tűzi a Drága örökösök című szériája új évadát. Így ha csak addig nem történik újabb műsorváltozás, a Farm VIP a Drága örökösökkel versenyez majd a nézők figyelméért.

A Farm VIP öt hétnyi megannyi termelési feladatot, erőt és ügyességet próbáló kihívást, konfliktusos és vidám pillanatot követően ér véget az idei évre. A műsorban 16 híresség hagyta hátra a hétköznapok kényelmét, hogy a nomád, falusi környezetben tegye próbára magát. A pirosakból és sárgákból egyesült csapatból jelenleg a TOP8 küzdhet meg a bent maradásért és a dobogó legfelsőbb fokáért. Völgyi Zsuzsi, Szarvas Andi, Szorcsik Viktória, Görgényi Fruzsi, Smaltig Dalma, Dudás Miki, Ifj. Schobert Norbert és Szabó András Csuti száll ringbe az akár 15 millió forintos fődíjért.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Megtalál minket Facebookon is.

Borító: A TV2 Farm VIP egyik szereplője. Fotó: TV2-sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások