fbpx
Prezenszki Alex, a Mediator új social media directora

Közösségimédia-igazgatót nevezett ki a Mediator

Prezenszki Alex került a közösségi médiás csapat élére igazgatóként.

Prezenszki Alex személyében a Publicis Groupe-tól igazolt Social Media Directort a Mediator. A szakember egy közel 20 fős, folyamatosan bővülő közösségi médiás csapat munkáját irányítja majd – közölte lapunkkal az ügynökség.

Prezenszki Alex számára nem teljesen új terep a független, full-service reklámügynökség világa, hiszen 2020 tavaszáig már dolgozott a Mediatornál mint senior közösségi média menedzser egy kisebb csapat élén, majd a Publicis Groupe Hungary közösségi média csapatának vezetőjeként irányított két és fél évig performance csapatot. Új pozíciójában egy közel 20 fős – az elmúlt időszakban az ügynökség pr-divíziójával közös irányítás alatt álló – csapat vezetését veszi át.

Az új vezető a legfontosabb kihívásokat új felelősségi körében kimondottan előnyösnek érzi, hogy a korábbi tartalom irányú tapasztalatait az elmúlt években média-performance fókusszal bővítette, mert ahhoz, hogy kiaknázza a digitális költésből folyamatosan egyre nagyobb szeletet kihasító közösségi mediában rejlő lehetőségeket, mindkét szemléletmódra szüksége lesz.

„Örülünk, hogy újra üdvözölhetjük Alexet a fedélzeten. Kinevezésével ismét új lendületet kap a mind létszámában mind ügyfélkörében folyamatosan bővülő közösségi média terület nálunk” – értékelte a változást Biró László, a Mediator vezérigazgatója, aki szerint továbbra is hatalmas potenciál rejlik a social mediában mind az integrált szolgáltatásokkal támogatott márkák, mind az önálló ügyfelek kiszolgálása esetében.

Új vezető az RTL Magyarország menedzsmentjében

Távozik Azurák Csaba a Honvédtól, megvan az utódja is

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

 

Borító: Prezenszki Alex / Mediator
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások