fbpx
Rónai Egon műsorvezető 2022. december 4-én az MTK Budapest stadionjában átveszi Deutsch Tamás klubelnöktől „az MTK örökös szurkolója” díiszoklevelet. Forrás: az MTK Budapest Facebook oldala.

Díjat adott Deutsch Tamás Rónai Egonnak

A vasárnapi MTK-Gyirmót másodosztályú mérkőzés alkalmával vette át a díszoklevelet a televíziós.

A Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő által elnökölt MTK Budapest sportklub díjat alapított „az MTK örökös szurkolója” névvel.

A Media1 úgy értesült, a díszoklevéllel járó elismerést első alkalommal Rónai Egonnak, az ATV tavalyi évben Prima Primissima-díjjal kitüntett újságírójának adományozta a klub, melyet egy Facebook-bejegyzés szerint az Egyenes Beszéd műsorvezetője a vasárnapi MTK-Gyirmót másodosztályú mérkőzés alkalmával vett át Deutsch Tamástól.

Az átadott díszoklevélen Deutsch aláírásán kívül az a szöveg szerepel, hogy a Magyar Testgyakorlók Köre Rónai Egonnak adományozza az MTK első örökös szurkolója címet, amit azért kapott mert gyerekkora óta szereti az MTK-t.

Rónai Egon műsorvezető 2022. december 4-én az MTK Budapest stadionjában a Deutsch Tamás klubelnöktől átvett „az MTK örökös szurkolója” díiszoklevéllel. Forrás: az MTK Budapest Facebook oldala.
Rónai Egon műsorvezető 2022. december 4-én az MTK Budapest stadionjában a Deutsch Tamás klubelnöktől átvett „az MTK örökös szurkolója” díiszoklevéllel. Forrás: az MTK Budapest Facebook oldala.

Rónai Egon legutóbb a Spirit FM-en kérdezte újságíróként Deutsch Tamást, aki az Egyenes beszédben is szokott vendégeskedni. A legutóbbi, szeptember 8-i Rónai-féle Deutsch-interjú ironikus, de kemény nyitókérdése még az ATV-t mostanában gyakran bíráló Vágó István elismerését is kiváltotta.

A vasárnapi mérkőzésen egyébként az MTK 5-2-re győzte le a Gyirmótot.

Exkluzív 80 perc Vágó Istvánnal

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borítókép: Rónai Egon műsorvezető 2022. december 4-én az MTK Budapest stadionjában átveszi Deutsch Tamás klubelnöktől „az MTK örökös szurkolója” díiszoklevelet. Forrás: az MTK Budapest Facebook oldala.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások