fbpx
Zsákbamacska, a TV2 műsora

Visszatér a Zsákbamacska, megkezdődött a játékosok toborzása

Megújult formában tér vissza 2023-ban a Zsákbamacska című vetélkedő, a két házigazda, Majka és Pápai Joci lesz.

Nagy energiákkal folynak a TV2 legújabb műsorának előkészületei, az egykor hazánkban is népszerű Zsákbamacska hamarosan ismét a magyar nézőket szórakoztatja – tudatta vasárnap este a csatorna. Azt írják, új köntösben tér vissza az eredetileg amerikai formátum, amely jelenleg is nagy sikerrel fut Németországban, Görögországban, Franciaországban és Törökországban is.

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a Big Picture 2021 konferencián 2020.10.20-án
Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a Big Picture 2021 konferencián 2020.10.20-án. Fotó: Media1 / képernyőkép

„A Szerencsekerék sikere mutatja, hogy a régi kedvenceket érdemes 2022-23-ban is újragondolni, és nagyon örülünk, hogy sikerült egy ilyen legendás vetélkedő jogait megszerezni. Köztudott a TV2-ről, hogy a legjobb műsorvezetőkkel rendelkezik és nagyon örülök, hogy Majkát meg tudtam győzni erre a produkcióra és itt debütál majd társműsorvezetőként Pápai Joci. Azt gondolom ez a kettős a garancia az önfeledt szórakozásra” – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

This slideshow requires JavaScript.

A Zsákbamacska eredeti címe az angol Let’s make a deal, ami magyarul annyit jelent: kössünk üzletet. Így a játékszabályok is a szlogen jegyében zajlanak, azaz a műsorvezetők állandóan alkukat kötnek a játékosokkal, amit azok vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják. A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik. A hazai verzió – akár csak az amerikai – egyik különlegessége az lesz, hogy a játékosok jelmezben érkeznek, így kinézetük és performanszaik nem kevés derültséget okoznak majd a stúdióban.

A műsorba már várják a játékosok jelentkezését, amit IDE kattintva lehet megtenni.

Arról, hogy milyen más új műsorok érkeznek még 2023-ban a képernyőkre, itt írtunk.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások