fbpx
Sabadfi Szabolcs mellett Szalai Dóri, a Chez Dodo macaron manufaktúra alapítója az Ide Süss zsűrijében

Jön az Ide süss! ünnepi évada

A műsorban ezúttal ismert emberek mérik össze a cukrászképességeiket.

December 12-én 19 órakor érkezik az Ide süss! – Ünnepi kihívás a Viasat3 csatornára – tudatta lapunkkal közleményben az Antenna Entertainment Group ma, kedden.

A műsorvezetők ismét Ábel Anita és Sass Dani lesznek, a családias gasztroshow 6. évadában a finomságokat Szabadfi Szabolcs mellett Szalai Dóri, a Chez Dodo macaron manufaktúra alapítója (borítóképünkön) értékeli.

„Nagyon izgatott voltam, hogy zsűriként csatlakozhattam az Ide süss! csapatához. Korábban csak a képernyőn keresztül követtem, milyen módon oldják meg a versenyzők a különféle feladatokat, most viszont élőben figyelhettem, miként pótolják a szakmai tudás esetleges hiányát némi leleményességgel, vagy akár csak egy adag humorral. Nagyon izgalmas volt látni, hogy a hírességek hogyan állják meg a helyüket a konyhában, sokszor csodálatos kreációk születtek” – mondta Szalai Dóri.

Az Ünnepi kihívás azért is különleges, mert a korábbi évadokkal szemben most ismert emberek bizonyíthatják, miként boldogulnak a habzsákkal és a zsebsárkánnyal: Barát Attila, Bay Éva, Horváth Sisa Anna, Józan Laci, Kabát Peti, Király Linda, Megyeri Csilla, Nagy Sanyi, Nyári Dia és Pumped Gabó próbálják kihozni magukból, na meg persze a desszertekből a maximumot a műsorban.

Ide Süss
Ide Süss

„Vannak olyan ízek, illatok, amikről rögtön az ünnepek jutnak eszünkbe – a közösen készített, szépen terített asztal mellett elfogyasztott finomságoknak különleges szerepe van az életünkben. Minden családnak megvannak a maga szezonális receptjei, számomra azok a feladatok voltak a legizgalmasabbak ebben az évadban, amik ezekre építettek. Nagyon érdekes volt látni, hogy melyik versenyző milyen szokásokat, hagyományokat, recepteket hozott magával otthonról, akár a gyerekkorából is” – nyilatkozta Ábel Anita.

A kedvenc családi süteményeik mellett a versenyzők többek között házi szaloncukrot, ehető karácsonyfadíszeket, ajándékba adható bonbonokat és nemzetközi szezonális édességeket is készítenek, így az Ide süss! új évada akár inspirációként is szolgálhat azoknak, akik nem tudják, hogy mi kerüljön idén az asztalra.

Ide Süss / Ünepi kihívás

Mielőtt azonban kezdetét venné a cukrászverseny, a műsor készítői egy nosztalgikus válogatással készülnek a nézőknek. December 5-én 19 órakor ugyanis érkezik az Ide süss! – Legédesebb pillanatok különkiadás, ami felidézi az elmúlt három évad legemlékezetesebb momentumait.

A formátumot a Love Productions készítette és a BBC Studios Limited forgalmazza.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Sabadfi Szabolcs mellett Szalai Dóri, a Chez Dodo macaron manufaktúra alapítója az Ide Süss zsűrijében
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások