fbpx
Lakatos Márk, az RTL Reggeli volt műsorvezetője

„Élő adásban kaptam pánikrohamot” – Megszólalt Lakatos Márk miután megvált tőle az RTL Reggeli című műsora

Instagram-videóban számolt be az RTL Reggelijétől a napokban elküldött műsorvezető a távozása körülményeiről.

Mint arról beszámoltunk, az RTL Magyarország múlt héten csütörtökön bejelentette, hogy közel öt év után nem vezeti többé Lakatos Márk az RTL Reggeli című műsorát.  A csatorna ezt a műsor megújításával, frissítésével magyarázta, de hozzátették, vendégként továbbra is számítanak rá, valamint megköszönték eddigi munkáját.

Lakatos Márk Instagramra feltöltött videóban kommentálta az eseményeket. Arról beszélt, hogy harcolt azért, hogy bekerülhessen a műsorba, és hálás az RTL-nek, hogy megadta neki ezt a lehetőséget. Nagyon szerette a munkáját, amelyet az elmúlt öt évben csinált, ahogy a kollégákat és a nézőket is, mégis úgy érezte, hogy eljött a váltás ideje, szavaiból ugyanakkor az is kiderült, hogy a váltást ténylegesen az RTL kezdeményezte.

„Megmondom őszintén, elfáradtam. Fizikailag is, lelkileg is, és egyre nehezebben találtam már meg az új kihívást, ami igazából felvillanyoz, és ami nekem az életerőt adja. Olyankor meg váltani kell. Az én drága Lilu barátnőm mondta azt, hogy »ez így volt jó, ahogy volt, igazából te sose mondtál volna fel, úgyhogy örülj neki, hogy megtették ezt helyetted«. Most jöhetnek az új kalandok” – mondta.

Lakatos Márk azt mondta, olyan időszakhoz érkezett az élete, amikor újra kell azt terveznie. Elárulta, hogy nyáron elkezdett tikkelni a szeme, ami miatt eleinte a föld alá akart bújni szégyenében, és ez nagyon zavarta akkor, amikor a kamerába kellett néznie.

„Gyakorlatilag azt éreztem, hogy minden pillanatban elkezdődhet ez a furcsa szemremegés. Volt olyan, hogy élő adásban kaptam pánikrohamot, pontosan attól a stressztől, ami rajtam volt. Persze, ezt úgy kellett csinálnom, hogy se a kollégáim, se a nézők ne vegyék észre” – árulta el.

Lakatos Márk megígérte, hogy a TV2-ben nem fogják látni őt a nézők, mert mint fogalmazott:

„Arra ne számítsatok, hogy én most beállok a Békemenetbe Győzike oldalára, és majd a TV2-ben fogok újra feltűnni.”

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Lakatos Márk / RTL-sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások