fbpx
Szerencsekerék / TV2

Visszatér a Szerencsekerék a tévéképernyőkre

Új részekkel visszatér a TV2 képernyőjére a régről jól ismert vetélkedő felújított változata.

A Szerencsekerék harmadik évadában továbbra is minden adásban két civil versenyző mellett egy-egy sztár is próbára teszi a tudását és szerencséjét. Az új évad december 6-tól lesz látható, a műsorvezető, csakúgy mint a korábbi évadokban, ezúttal is Kasza Tibor lesz.

Sydney van den Bosch és Kasza Tibor a TV2 Szerencsekerék című műsorában szerencserek_tv2_Sidney-Tibi_2462kOK
Sydney van den Bosch és Kasza Tibor a TV2 Szerencsekerék című műsorában
Fotó: sajtószoba

„A Szerencsekerék ízig-vérig szórakoztató műsor lett, rengeteg nevetéssel, izgalmas feladvánnyal, nagyon sok drámával. Egy még szórakoztatóbb, még feszültebb és olykor bizony drámákkal, könnyekkel teli adások várnak a nézőkre. Aki eddig szerette a műsort, biztos vagyok benne, hogy a most még jobban fogja szeretni. Várunk mindenkit a képernyők elé, és bízom benne, hogy a Szerencsekerék még éveken át velünk marad és én részese lehetek ennek a történetnek” – nyilatkozta Kasza Tibor.

„Nagyon élvezem ezt a műsort, azt pedig különösen, hogy minden műsorban két civil és egy ismert ember játszik. Jó látni, hogy tíz perc alatt hogyan tűnnek el a határok az ismert emberek és a civilek között, hiszen a hírességek is átszellemülnek, gyermeki szeretettel játszanak, nincsen semmilyen távolságtartás egymás irányába, és az ebből fakadó vicces szituációk a legjobbak. Nagyon szeretem, hogy pár perc után már szívják egymás vérét, nagyon jól szórakoznak és nagyon önfeledten játszanak” – tette hozzá a műsorvezető.

A Szerencsekerék „szerencselánya” a harmadik évadban is Sydney van den Bosch lesz. Az első héten olyan ismert személyiségek látogatnak el a műsorba mint Schobert Lara, LL Junior, Voksán Virág és Csuti, de megpörgeti majd a kereket az évad során többek között Kulcsár Edina, G.W.M., Wolf Kati és Rózsa György is.

A műsorban megnyerhető lehetséges legmagasabb összeg 10 millió forint lesz. A műsor minden hétköznap a Farm VIP után lesz látható a TV2 képernyőjén.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások