fbpx
SISSI S2

Jön a SISSI 2. évada

Az ünnepi időszakban képernyőre kerül a friss SISSI-sorozat 2. évada, és azok számára, akik lemaradtak az 1.-ről, azt is leadják.

December 26-án érkezik a friss SISSI című sorozat 2. évada az Epic Drama csatornára – tudatta a Media1.hu-val a csatornát működtető VIASAT World médiavállalat.

A sorozat a legendás királyné történetét új, szenvedélyes oldaláról mutatja be. Sissi és Ferenc József közös életét a közelgő háború réme és magánéleti problémák egyaránt fenyegetik, ugyanis amikor a fiatal császárnő aranykalitkájából kiszabadulva Magyarországra utazik, ott nem csak a puszta és a vendégszerető helyiek nyűgözik le. A sorozat 2. évada utal arra, hogy hazánk kedvenc királynéját miért is fűzték gyengéd érzelmek Magyarországhoz.

A SISSI második évadában központi szerepet kap a királyné és Andrássy gróf kapcsolata, így értelemszerűen felmerül a kérdés, mi az igazság kettejük viszonyáról, amiről sok történet szövődött már.

A sorozat második évadát december 26. és december 31. között 21 órai kezdettől reklámmentesen sugározza az Epic Drama, azok kedvéért pedig, akik lemaradtak volna vagy újraélnék az első évadot, december 22-24. között esténként dupla részes ismétléseket ad a csatorna.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító:A SISSI 2. évadának egyik jelenete. Fotó: Epic Drama
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások