fbpx
A Remind c.bookazine arculata

Remind címmel új prémium kiadvány érkezik a lappiacra

Egy negyedévente jelentkező új prémium bookazine-ról van szó, melynek főszerkesztője az a László Krisztina, aki 12 éven át a Marie Claire főszerkesztője volt.

Remind címmel jövő héten pénteken, november 11-én, a PlanAll Day – A Tudatosság Napján debütál az újságosoknál a legújabb 180 oldalas bookazine, mely egy gazdagon illusztrált, prémium minőségű print kiadvány a tudatos életmód gondolatisága köré építve.

A pénzügyi tudatosságtól az életmódbeli tudatosságon át számos témát szórakoztató formában az olvasó elé táró kiadvány főszerkesztője a Marie Claire című magazin magyar kiadását egykor jegyző László Krisztina. A Remind alapítója és kiadója Szilágyi Gábor, a PlanAll önreflexiós határidőnaplókat forgalmazó és a PlanAll Day – A Tudatosság Napja rendezvényt szervező Lizzy Card csoport egyik tulajdonosa.

A Remind c. bookazine

A Media1-nek megküldött mai, szerdai közleményük szerint az új bookazine a tudatosság ezer arcával foglalkozik novemberben, és azt szórakoztató formában, személyes történeteken keresztül, figyelemfelkeltő képi világgal dolgozzák fel. A közleményben úgy fogalmaznak, hogy a prémium magazin szegmens egyik legnagyobb terjedelmű kiadványaként az igényes, minőségi szórakoztató- és infotainment tartalmakat kereső és a tudatos életmód iránt fogékony olvasóközönséget célozzák meg.

Az első szám a siker témakörére épül és ezt a témát járja körül ismert és elismert szereplők nézőpontján át. Egyedi tartalomként egy 12 oldalas évértékelő melléklet is található a lap végében, mely a PlanAll Sytem önreflexiós kiadványok évértékelő tartalmának az újragondolása.

„ Amióta kiderült, milyen új fába vágtam a fejszémet, sokszor megkapom, hogy őrült vagyok. Ki fektet be pénzt a nyomtatott sajtóba mostanában, amikor minden a digitális világ irányába tart. A válaszom annyi, hogy nem befektetésként tekintek erre a vállalkozásra, hanem mint egy fontos misszióra. Üzletemberként tudom, hogy profit nélkül nem megy a vállalkozás, de ha az ember csak a profitért dolgozna, nagyon sok minden nem létezne a világban. A tudatos élet a vesszőparipám, úgy gondolom, most jött el az idő, hogy igazán tudatosak legyünk. Ezekben a válságos, háborús időkben nincs helye a sodródásnak, kézben kell tartanunk az életünket. Szeretném, ha ez az igényes bookazine mentsvár lenne a nehéz időszakokban, amit, ha az ember a kezébe vesz inspirálódhat belőle és sok hasznos információval lehet gazdagabb. Nagy vágyunk, hogy az olvasók megőrizzék a lapszámokat, bármikor elő tudják venni őket, amikor úgy érzik, szükségük van rá” – mondta Szilágyi Gábor.

László Krisztina, a Remind főszerkesztője így nyilatkozott:

„Amikor Gábor felkért a közös munkára, ösztönösen azonnal igent mondtam. Meggyőzött a lelkesedése, az eltökéltsége és nem utolsó sorban a témaválasztás, hiszen jómagam is már régóta a tudatosság mentén szervezem az életem. Mert a mai világban nem lehet ez másként, nemcsak az álmok megvalósításához, de a túléléshez is szükség van tervezésre, az előre gondolkodásra. Ahogy Gábor, én is hiszek a nyomtatott sajtó erejében, 20 év női magazinos múltam a papírhoz, a minőségi újságíráshoz köt. Megálmodni egy vadonatúj print terméket, a kezdetektől részt venni a megtervezésében, összehozni egy kreatív szerkesztői csapatot hatalmas ajándék egy főszerkesztőnek, ugyanakkor nagy felelősség is. Tisztában vagyok azzal, hogy a digitális eszközök uralta világunkban a papír alapú olvasmányok iránt fogékony olvasók most vigyázó szemeiket ránk vetik. Kíváncsiak, mivel próbáljuk felvenni a versenyt az online kínálatával. Mi pedig szeretnénk meghódítani őket remélve, hogy ha elolvasták ezt a lapszámot, türelmetlenül várják majd a következőt. Elindult hát Gáborral a nagy közös kalandunk, aminek első, kézzel fogható eredménye ez a gyönyörű bookazine.”

László Krisztina főszerkesztő (Remind)
László Krisztina, a Remind főszerkesztője (Archív)

A Remind a november 11-i premiert követően a Lapker országos üzlethálózatának kínálataként valamint a Remind és a planall.hu saját online csatornáin keresztüli megrendeléssel érhető el digitális változatban is.

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások