fbpx
Sportközvetítés, kamera, operatőr.

Sporteseményekre szabott új műholdas platformot mutatott be a SES

A tartalomközvetítéssel foglalkozó cég szolgáltatása többek között a műsorszolgáltatókat, a sportligákat, valamint a nemzeti és nemzetközi sportszövetségeket segítheti.

A SES új műholdas platformjának köszönhetően a vállalat sport és sporteseményhez köthető ügyfelei mostantól jobb minőségben tudják eljuttatni a sporteseményeket az európai és a MENA (Közel Kelet és Észak Afrika)-béli képernyőkre – közölte a Media1.hu-val a tartalomközvetítési megoldásokkal foglalkozó vállalat egy mai, csütörtöki közleményében.

Mint írták, az új, sporteseményekre szabott platform egész Európában, a Közel-Keleten, valamint Észak-Afrikában is nagy teljesítményű, széles sávú lefedettséget biztosít. A SES dedikált platformja a legújabb, DVBS2x nevű műholdvevőt alkalmazza, ezzel lehetővé téve a médiajogtulajdonosok és az engedélyezett közvetítők számára a megnövekedett átviteli sebességet, a hálózati hatékonyságot, a rugalmasságot és a fokozott biztonságot is.

„A sport és az élő események újraéledésével egyre nagyobb szükség van arra, hogy partnereink a legfontosabb sporttartalmaikat a lehető legjobb képminőségben tudják eljuttatni a szurkolókhoz. Ez az első alkalom, hogy a SES-nél elindítottunk egy sportra és sporteseményekre fókuszáló platformot az európai és a MENA régióban. A geostacionárius pálya, valamint az üvegszálas és IP-infrastruktúránk lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is a lehető legszélesebb közönséghez jussunk el (…)”

– mondta Michele Gosetti, a SES sport és rendezvényekért felelős értékesítési vezetője.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: SES.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások