fbpx
A Szabadsajtó Klub csapata: Gulyás Balázs és a többiek

Újraindul a Szabadsajtó Klub

Végleg eldőlt, hogy újra összeáll a Gulyás Balázs, Tóta W. Árpád, Stumpf András, és Tompos Ádám alkotta csapat, sőt már a napokban látható is lesz a legújabb adás.

Október elején a Media1 már beszámolt róla, hogy az idén nyáron debütált Frisshírek tulajdonosa Gulyás Balázs publicistával tárgyal, feltehetőleg a korábban az N1TV-n jelentkező Szabadsajtó Klub újraindításáról. Ezután ma, kedden délután nem sokkal ezelőtt a portál közzétette, hogy létrejött a megállapodás, folytatódik tehát az N1TV bezárása miatt hónapok óta kényszerszüneten lévő közéleti vitaműsor.

Az eddig két évadot megélt sikeres műsor újabb, immáron harmadik évada az ígéret szerint alig pár nap múlva, október 28-án 18 órától jelentkezik először a Frisshíreken.

A politikai háttérműsor és vendégei az eredeti koncepciónak megfelelően a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket tálalják, újságírói szemszögből, mindezt iróniával és humorral fűszerezve, ugyanakkor kevesebb harsánysággal és show-jelleggel. A műsor szerkesztői nem hírek kommentálásra kérik a vendégeket, hanem arra, hogy az adott közéleti eseményt magát elemezzék, és a jelenséget magát igyekezzenek a nézőkkel közösen megérteni. Ilyenformán nem a már kész tartalmat véleményezik a Szabadsajtó Klubban, hanem a műsor maga is tényleges tartalomgyártóvá válik.

A Gulyás Balázs publicista által vezetett Szabadsajtó Klub a régi gárdával, Tóta W. Árpád, Stumpf András, Tompos Ádám részvételével folytatódik, de alkalmanként más és más közéleti szereplők is csatlakoznak majd.

Újabb rádiók kezdik el sugározni a Media1 műsorát

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások