fbpx
Az N1Tv-s Szabadsajtó Klub korábban

Újra összeállhat a Szabadsajtó Klub

Gulyás Balázs publicista, aki korábban a Tóta W. Árpád, Stumpf András, és Tompos Ádám alkotta csapat közreműködésével a Szabadsajtó Klub című műsort vezette az N1TV-nél, előrehaladott tárgyalásokat folytat a Frisshírek nevű oldal tulajdonásával egy műsorról.

Gulyás Balázs, a Magyar Hang ismert újságíró-publicistája, akinek az N1TV idén nyári bezárása után megszűnt a Tóta W. Árpád, Stumpf András és Tompos Ádám részvételével közösen készülő Szabadsajtó Klub című közéleti műsora, az augusztusban indult Frisshírek tulajdonosával, Föőr Gáborral folytatott megbeszéléseket a napokban – derül ki egy közös fotóról.

Föőr Gábor, a Frisshírek.hu oldal tulajdonosa a folyamatban lévő tárgyalásokra hivatkozva egyelőre szűkszavúan annyit közölt a fotó mellett egy nyilatkozatban az oldalon, hogy amíg még folynak a tárgyalások, további részleteket nem tud mondani, de hozzátette, hogy a felek bizakodóak a közös együttműködés ügyében, illetve végül annyit elmondott, hogy

„Izgalmas, az olvasók véleményét megosztó tartalomról egyeztettünk Gulyás Balázzsal. Az új műsorban nemcsak ő, de reményeink szerint más, jól ismert arcok tűnnek fel rövid időn belül a Frisshírek oldalán.”

Föőr Gábor (Frisshirek.hu) és Gulyás Balázs újságíró-publicista, műsorvezető
Föőr Gábor (Frisshirek.hu) és Gulyás Balázs újságíró-publicista, műsorvezető egyeztetése

A Frisshírek oldal augusztusi indulásáról és annak hátteréről itt, a Szabadsajtó Klub mellett más műsorok megszűnéséhez is elvezető N1TV idén nyár eleji bezárásáról itt olvashatnak.

Alább a Szabadsajtó Klub egyik korábbi, idén áprilisi N1TV-s adása látható emlékeztetőül, illetve azok számára, akik nem ismerték.

Frissítés 2022.10.25.

Megvan a megegyezés, visszatér a Szabadsajtó Klub

Fenti hírünk után több héttel, októbet 25-én a Frisshírek végül bejelentette, hogy megegyezett a Szabadsajtó Klub folytatásáról, jön tehát az újabb, immáron 3. évad, erről különálló hírünkben olvashatnak.

Újraindul a Szabadsajtó Klub

További hírek találhatók a Media1-en.

Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások