fbpx
A frisshirek.hu címlapja 2022. augusztus 4-én.

Új hírportál indult Frisshírek.hu néven

Az oldal az első két hétben még tesztüzemben működik.

Megkezdte a működését a Frisshirek.hu.

Föőr Gábor lapigazgató az indulást bejelentő közleményben kiemelte: Magyarországon egyedülálló módon, mind a 19 megyében saját újságíró csapat állt fel. Jelenleg többen tényfeltáró munkát végeznek a napi tudósítások, beszámolók készítése mellett.

Mint írták, az induló megyei weboldal Facebook-oldalai alig pár hónap alatt átlépték az 55 ezer követőt. Ezek egyedisége abban rejlik, hogy Magyarországon egyedülálló módon az olvasó egy oldalon belül válogathat a megyei hírek között.

A bejelentés szerint több neves újságíróval is megegyezett; oknyomozó riporter és háborús tudósító is van a csapatban.

Föőr hozzátette: az oldal politikai pártállástól függetlenül fog beszámolni a kormánypárt és az ellenzék eltitkolt, kényes ügyeiről egyaránt.

Arról, hogy a portál hamarosan elindul, júliusban a Media1 is beszámolt. A lap mögött az idén márciusban létrejött, zalaegerszegi Genesis Médiacsoport áll. A céget tulajdonló Föőr Gábor az előválasztáson elindult Zala-megye 1-es körzetében, emiatt Márki-Zay Péterrel közös videóban is szerepelt. Az előválasztáson Föőr 2. helyezést ért el.

A Frisshírek hivatalos bejelentése épp akkor érkezett, amikor ma megírtuk, hogy Ungár Péter LMP-s politikus és Gerényi Gábor médiavállalkozó bezárja az Azonnali.hu hírportált. A tesztüzemet egyébként még kedden kezdték el.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások