fbpx
Az Észbontók 11. évadának műsorvezetője, Kovács Áron és a Viasat3 vetélkedőjének hírességei

Bejelentették az Észbontók 11. évadának időpontját és egy szabályváltozást – itt egy előzetes videó is

A Viasat3-on jelentkező Észbontók 11. évada a régi-új műsorvezető mellett egy eddig nem látott csavarral és sok hírességgel várja a nézőket.

November 2-ától, minden hétköznap 20 órától lesz látható Kovács Áron műsorvezetésével a Viasat3 műveletlenségi vetélkedője, az Észbontók – közölte az Antenna Entertainment ma, kedden.

Ez immáron a 11. évad lesz a Viasat3 legsikeresebb saját gyártású műsorából, ahová egy kis kihagyás után tér vissza Kovács Áron műsorvezetőként.

„10 éve vezetem a műsort, de mindig tud meglepetéseket okozni. Egy humoros vetélkedő házigazdájának lenni hálás feladat, az Észbontók pedig bőven ad alapanyagot a nevetéshez, amire mindannyiunknak szüksége van a hétköznapokban. Néha nem tudom eldönteni, hogy a játékosok furmányos megfejtéseit, vagy a celebek kommentárjait és versengését élvezem jobban” – mondta el Kovács Áron.

Szabályváltozás lesz

A nézőket az előző, jubileumi évadból már ismert friss dizájn és fiatalos képi világ várja, de lesz egy kis csavar a játék menetében, ugyanis a már ismert párcsere mellett péntekenként egy új szabály is életbe lép: ilyenkor a női celebek csak a női játékosok, a férfi hírességek pedig a férfi Észbontók válaszaira tippelhetnek csak.

Ezek a hírességek várják az Észbontók 11. évadának nézőit

A 11. évadban Ábel Anita, Erdélyi Mónika, Fresh Andi, Görgényi Fruzsina, Hajas László, Hargitai Bea, Holdampf Linda, Józan László, Kelemen Anna, Király Péter, Papp Szabi, Pálmai Anna, Rákóczi Ferenc, Szabadfi Szabolcs, Szabó Ádám, Tokár Tamás, Ullmann Mónika, Varga Miklós „Joe”, Wossala Rozina és Zsidró Tamás próbálják majd eltalálni a megfelelő válaszokat.

Nemrég Benda Gergely, a Viasat3 csatornát működtető Antenna Entertainment regionális ügyvezető igazgatója volt a Media1 podcastjának vendége, akivel az Észbontók néhány kulisszatitkáról is beszélgettünk sok egyéb tévés téma mellett – a beszélgetés itt érhető el.

Tévés kulisszatitkok és újdonságok – Vendégünk volt Benda Gergely, a Viasat és az AXN-csatornákat működtető Antenna Entertainment regionális ügyvezető igazgatója

További hírek érhetők el a Media1-en. Ha eddig még nem tette, kövessen be bennünket a Facebookon!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások