fbpx
Ez egy hivatal, a Partizán új podcastja.

Két új podcastot indított a Partizán

A videók mellett már egyre több podcastos tartalmat is készít a csatorna.

Az elmúlt napokban két új podcastot is indított a Partizán – vette észre a Media1 a Gulyás Márton nevével fémjelzett online médium Facebook-oldalán.

Az „Ez egy hivatal” című podcastsorozat a közigazgatás világát mutatja be. A két műsorvezető Udvarhelyi Tessza és G. Szabó Dániel, akik maguk is egy önkormányzatnál dolgoznak (Udvarhelyi Tessza a Pikó András vezette józsefvárosi önkormányzatnál, G. Szabó Dániel a Fővárosi Önkormányzatnál). Mindketten meghívott vendégekkel fognak beszélgetni.

„Iskola és óvoda, busz-metró-villamos, víz a csapban, szemétszállítás. Nem tudnánk nélkülük élni, és mindet egy láthatatlan rendszer működteti: a közigazgatás. A sorban állás, az iktatott levelek, a pecsétes papírok világa: több tízezer ember munkahelye, mégis alig ismerjük. Hogyan telnek a mindannyiunk számára fontos ügyeket intéző hatalmas szervezetek mindennapjai?”

– ismertette az új műsort a Partizán. Az első rész már elérhető.

Gulyás Márton is új műsort indít

A „Készületlenül” című podcast friss epizódjai a bejelentés szerint havonta érkeznek, és ebben Gulyás Márton fog beszélgetni olyan emberekkel, „akikkel készületlenül is órákat lenne képes”.

Az első adás már ebből a tartalomból is elérhető, az első vendég Tamás Gáspár Miklós volt.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Ez egy hivatal, a Partizán új podcastja. Fotó: Partizán / Facebook.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások