fbpx
YouTube egy táblagép képernyőjén.

Visszakozik a YouTube a fizetségért járó jobb minőség ügyében

Véget ért a tesztidőszak, és úgy tűnik, a népharag elsöpörte a videómegosztó tervét a fizetős 4K képminőséggel kapcsolatban.

Egyelőre nem lesz prémium funkció a YouTube-on a jobb minőségű, 4K-s felbontás – írta a 9to5Google nyomán a 24.hu.

Az elmúlt időszakban több módon is a fizetős prémium csomag felé próbálta terelni a felhasználókat a YouTube, például több reklámmal és a prémium csomagba áthelyezett 4K-s minőséggel. Mint arról a Media1 néhány hete beszámolt, a Google-höz tartozó videós platform egy teszt keretében kezdett el prémium csomagot kérni néhány felhasználónál a legjobb képminőségért.

Ennek a tesztnek nagyjából két hét után vége is lett, amelyben a 9to5Google szerint nagy szerepet játszott, hogy a vállalat sok negatív visszajelzést kapott.

A YouTube nem közölte, hogy véglegesen félreteszi-e a 4K videók prémium előfizetéshez kötésének tervét. Az mindenesetre árulkodó jel lehet, hogy a platform egy japán nyelvű tweetjében arra kérte a felhasználókat, hagyjanak visszajelzést a kísérlettel kapcsolatban, ezek ugyanis segíthetnek a végső döntés meghozatalában.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások