fbpx
A Whitereport Valami van a levegőben című sorozata.

Valami van a levegőben – ezzel a címmel indított a Whitereport médiaszakmai videósorozatot

A Whitereport Valami van a levegőben című új sorozatában a reklám- és médiapiac vezető üzleti szereplőivel lehet találkozni, akik az aktuálisan legfontosabb piaci történésekre reflektálnak, valamint tanácsot is adnak a szakmabelieknek.

Az első, kétperces videó már elérhető, benne Ziegler Gáborral, az Indamedia Network (az Index.hu Zrt. anyavállalatának) vezérigazgatójával.

Nagy Timea, a Whitereport kutatási igazgatója elmondta:

„Az adatbázis- és stratégiai tanácsadó cégektől szokatlan formátum ötletét az adta, hogy a Whitereport-csapat vagy a múlttal foglalkozik a Whitereport-adatbázis médiakínálati, piacszerkezeti, tulajdonosi, pénzügyi adatainak múltbeli adatai kapcsán, vagy jövőbeli trendeket, előrejelzéseket készít ügyfelei számára. Így kimarad a jelen idő, pedig a jelen nagyon fontos. Az adatokon túl azok is, akik a trendeket létrehozzák. Vagyis érdemes őket kérdezni, mire készülnek, mit éreznek, hisz döntéseik nagyban befolyásolhatják a piac jövőbeli alakulását”

Az új videósorozat ötlete a poszt-COVID érában gyökerezik. A pandémia hozadéka, hogy megnőtt a digitális szakmai térben a kommunikáció szerepe és ezzel az információcsere, a folyosói pletykák, a vezetői telefonhívások némiképp háttérbe szorultak.

„Ma már mindenki digitális szakember, de a legtöbben megbuknának a digitális térben egy visibility-teszten. Ezért át kell gondolnunk, hogyan kommunikálunk és jelenünk meg digitálisan. Itt az ideje megmutatni, mit gondolunk, és meghallgatni más befolyásos szakemberek, döntéshozók helyzetértékelését”

– tette hozzá Incze Kinga, a globális szakmai világban, a Mediaspace.global platformmal szerzetet tapasztalatai alapján.

A sorozat a Whitereport YouTube-csatornáján lesz követhető.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Whitereport / YouTube.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások