fbpx
T-Systems

Nevet vált a T-Systems

A változás célja a magyarázat szerint, hogy a Telekom a nagyvállalati szegmensben is képes legyen egy szerződésben, egy számlával kínálni telco- és IT szolgáltatásokat.

Interjút adott Portfolio.hu-nak Gonda Gábor, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Telekom Nyrt. vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, aki a beszélgetés során bejelentette, hogy  a jövőben elhagyják a T-Systems nevet. A lépés előkészítése már zajlik egy ideje, és 2023-ban erre fókuszálnak majd.

„Az üzleti szegmens számára a digitális megoldásokat Telekom Business jelöléssel mutatjuk majd be, így jól azonosíthatóan a Telekom márkát a nagyvállalati szegmensben IT képességgel és rugalmas ügyfélkiszolgálással ruházzuk fel”

– mondta a portálnak a szakember, aki kommentálta azt is, hogy a Vodafone Magyarországot a 4iG és a Magyar Állam közösen tervezi felvásárolni..

Gonda Gábor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója.
Gonda Gábor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója. Fotó: Magyar Telekom sajtóosztály.

Gonda szerint némi változást hozhat a piacon ez a tranzakció:

„Számítottunk arra, hogy a telekommunikációs piac tovább fog konszolidálódni, ezért nem ért bennünket különösebb meglepetésként a Vodafone felvásárlása kapcsán tett bejelentés. A nemzetközi porondon látott trend, hogy kapacitást, kompetenciát, illetve piacot felvásárlások útján szereznek meg tradicionális cégek, ez a folyamat Magyarországon is felerősödött. Különösen igaz ez az IT szektorban”

– fogalmazott Gonda Gábor, aki úgy véli, a tranzakció egy új helyzetet teremthet.

A 4iG néhány éve azt is bejelentette, hogy a T-Systemst megvásárolja, de az ügylet végül meghiúsult.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások