fbpx
A tv2play.hu kezdőlapja 2022. szeptember 30-án.

Applikációt kap a TV2 Play és több újdonságot is bejelentettek a streamingplatform kapcsán

Applikáció és egy havidíjas előfizetési konstrukció is érkezik

A TV2 Play és annak prémium felületének tartalmai hamarosan egy tévéapplikáción keresztül is elérhetők lesznek – közölte lapunkkal a TV2 Média Csoport egy mai, pénteki közleményben.

Mint írták: hamarosan elérhető lesz egy olyan havidíjas csomag is, amire előfizetve reklámmegszakítás nélkül lesz elérhető minden tartalom a platformon.

A TV2 Play Prémium jelenleg kizárólag magyar előfizetéssel, televíziós szolgáltatón keresztül vehető igénybe, jelenleg az Antenna Hungáriánál (MindigTV Prémium családi csomag), a Yettelnél és a Magyar Telekomnál. A szolgáltatói hozzáféréssel minden funkció elérhetővé válik a felület kínálatában. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség és a TV2 Play-en megszokott tartalmakon felül a Spíler Extra (Spíler1, Spíler2), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids kiegészítő tartalmai is elérhetők itt.

„Szeretnénk minél jobban kiszolgálni a felhasználói igényeket, melynek fontos eleme a TV2 Play TV készüléken való elérése, méghozzá oly módon, hogy a felületet mind technikai, mind dizájn oldalról teljes mértékben a nagyképernyőre optimalizáljuk”

–  nyilatkozta Malatinszky Péter, a TV2 Média Csoport digitális média igazgatója.

TV2 Play Prémium.
TV2 Play Prémium.

Érkezik a reklámmentes, előfizetéses modell

A már meglévő opciók mellé kialakítanak a közeljövőben egy havi előfizetéses rendszer alapján működő csomagajánlatot is, amely reklámmegszakítás nélkül biztosít visszanézést a TV2 Play felületén. Ehhez nem lesz szükséges szolgáltatói előfizetés, az online regisztráció során, bankkártyás fizetéssel közvetlenül igénybe vehető lesz.

A tévénézők a platformon visszanézhetik a műsorokat vagy a kedvelt sorozataik kihagyott részeit. Az epizódokból és extra videókból saját listákat is létrehozhatnak, melyeken meghatározott ideig megőrizhetik a később megnézni kívánt videóikat.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A tv2play.hu kezdőlapja 2022. szeptember 30-án.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások