fbpx
Az Umbrella produkciós workshopja

Ingyenes workshopokat szervez az Umbrella

Produkciós, 3D, social media és utómunka workshopokat hirdet az Umbrella, mindezt teljesen ingyenesen.

Az ismert reklámfilm-és tartalomgyártó cég, az Umbrella Kreatív Műhely fontos missziójának tekinti, hogy tehetséges fiataloknak lehetőséget biztosítson a tanulásra, fejlődésre. Évente több alkalommal is ingyenes workshopokat szerveznek, ahol biztosítják a technikai hátteret és szakmai mentort az adott tematikához. A sikeresebb és produktívabb közös munka érdekében a partneri ügynökségek számára is tartanak workshopokat.

Az Umbrella egyik korábbi workshopja
Az Umbrella egyik korábbi workshopja

Az ingyenes workshopok lefedik a teljes reklám- és tartalomgyártási spektrumot.

  • A produkciós workshop alkalmával áttekintés kaphatnak a résztvevők a produkciós folyamatokra. Később pedig élesben kipróbálhatnak egy forgatást, ahol a világítás trükkjeit, kameramozgást, rendezés alapjait lehet elsajátítani egy próbafelvétel során.
  • Az utómunka workshopon kiderül, hogy mi történik a nyersanyag átadása után. Mi a szerepe az utómunkának a forgatást megelőzően, milyen fő mérföldköveket határoznak meg az utómunka során és miért. Átbeszélik  a lehetséges buktatókat.
  • A 3D workshopon megvizsgálják, hogy mikor és miért érdemes ezt a technikai megoldást választani. Komplex munkafolyamatot igényel, és számos ponton kerülhet veszélybe a leadási határidő, a nem várt költségek pedig kellemetlen meglepetéseket okozhatnak. Végigveszik a különböző technikákat, folyamatokat és szoftvereket. Egy megvalósult példán keresztül mutatják be a workflow-t.
  • A social media workshopon pedig a leghatékonyabb eléréshez keresnek megoldásokat.  Interaktív beszélgetést folytatnak a korszerű közösségi média kommunikációról, outputokról, eszközökről és költséghatékonyságról. Minden alkalommal részt vesz a workshopon egy hiteles influenszer, aki a saját tapasztalatait is megosztja.
Hidvégi Zoltán, az Umbrella ügyvezető igazgatója
Hidvégi Zoltán, az Umbrella ügyvezető igazgatója

„Az Umbrella Kreatív Műhelyben házon belül megtalálható a teljes gyártási folyamat. A tervezési, előkészítő fázistól, a forgatáson át, minden jellegű utómunkán keresztül, egészen a leadásig végig tudjuk vezetni az ügyfeleket. Emiatt is gondoltunk arra, hogy ingyenes workshopokat szervezünk tanulni vágyó fiataloknak, valamint ügynökségi partnereinknek is. Fontos számunkra a tehetségek felkutatása és segítése. Várjuk még a reklámügynökségeken dolgozó kollégákat is, hogy az itt szerzett tudásukkal jobban ki tudják szolgálni ügyfeleik mozgóképes igényeit. Az angol közmondás szerint : »A rising tide lifts all the ships« Úgy gondoljuk, hogy a tudásunk ingyenes átadása segítség ügynökségeknek és  brandeknek egyaránt.  Ezeken a képzéseken elmondjuk a sokéves tapasztalatainkat, valamint hogyan lehet elkerülni az esetleges buktatókat. A nálunk megszerzett ismeretek gördülékenyebbé és hatékonyabbá tudják tenni a közös munkát. Nekünk pedig nettó nyereség, ha hozzáértőbb ügyfeleink vannak”– nyilatkozta a Media1-nek Hidvégi Zoltán, az Umbrella Kreatív Műhely ügyvezető igazgatója.

Az ingyenes workshopokra a [email protected] e-mail címen lehet jelentkezni.

További médiás hírek érhetők el a Media1-en. Kövessen minket Facebookon is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások